ĆURUVIJINA ŽENA OPISALA UBICU: Nabildovan sa crnim krupnim očima, pucao je s neshvatljivom mirnoćom!

"Lice mu je bilo otkriveno, samo je na glavi imao kapu. To lice nema fizičke karakteristike, karakterističan nos, usta..." - izjavila je Branka Prpa

  • 2

Branilac Miroslava Kuraka, koji je optužen da je pucao u Slavka Ćuruviju i nalazi se u bekstvu, zatražio je od njegove nevenčane supruge Branke Prpe, koja je i jedini očevidac ubistva, da na svedočenju u Specijalnom sudu u Beogradu opiše ubicu.

BRANKA PRPA OPISALA UBISTVO SLAVKA ĆURUVIJE: Prišao je Slavku, pucao mu je u glavu, gledala sam ga, on je ćutao!

- Lice mu je bilo otkriveno, samo je na glavi imao kapu. To lice nema fizičke karakteristike, karakterističan nos, usta... Jedino što pamtim su oči, imao je crne krupne oči. Bio je izuzetno bled. Nije bio mnogo visok, po mojoj proceni bio je oko 175 centimetara, nabildovan, kratkog vrata. To je čovek koji je sa neshvatljivom mirnoćom pucao, ruka mu nije zadrhtala - opisala je ona ubicu.

ĆERKA SLAVKA ĆURUVIJE: Tata je imao sukob samo sa Mirom Marković!

Na sledeće pitanje advokata, da li sa slika kao tu osobu prepoznaje Miroslava Kuraka, jedini očevidac Branka Prpa je izjavila:

- Meni ta osoba ne liči na osobu koju sam videla da je pucala!

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA