DAJ MI 5.000 EVRA ILI ĆE TI PLATITI PORODICA: Muškarac (42) uhapšen zbog jezivih pretnji!

Novosadska policija je u dve odvojene akcje uhapsila muškarce zbog sumnji da su počinili krivična dela krađe automobila i iznude novca

  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, uhapsili su V. O. (42) sa područja Vrbasa, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda.

Sumnja se da je V. O. zajedno sa Novosađankom, koja je uhapšena u julu ove godine, tražio od jednog Vrbašanina da mu isplati 5.000 evra, preteći da će u suprotnom ugroziti život njegove porodice.

Kriminalistička policija je tada prilikom predaje dela traženog novca uhapsila i zadržala osumnjičenu, a juče je pronašla i uhapsila V. O.

Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je osumnjičeni pritvor do 30 dana.

U drugoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvetlili su još jedno krivično delo iznude u kojoj su, kako se sumnja, dvojica žitelja Stare Pazove od oštećenog Novosađanina oduzeli "golf" koji je policija pronašla u Batajnici.

U konsultaciji sa nadležnim tužilaštvom, protiv osumnjičenih biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA