Očevi maloletnih nasilnica iz Kruševca su POLICAJAC I OPŠTINAR, a one dobijaju SAMO UKOR?

Uprava Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu, koju učesnice u tuči pohađaju, nije želela da komentariše taj slučaj, a posebno ne ko su roditelji devojčica

  • 68

Dve od tri devojčice (15) koje su brutalno tukle vršnjakinju na ulici u Kruševcu, dok su druga deca sve to snimala, navijajući, navodno su ćerke policajca i radnika kruševačke opštine.

NEMOJ DA JE ČUPAŠ, NABODI JE PESNICOM: Jeziva tuča srednjoškolki u Kruševcu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako piše "Informer", protiv maloletnih nasilnica neće biti podnete krivične prijave, već će se "izvući" sa ukorom ili eventualno pojačanim vaspitnim nadzorom. 

DETE PREBIJENO, I SAD NIKOM NIŠTA: Devojčica koja je KRVNIČKI TUKLA DRUGARICU neće odgovarati za napad! (VIDEO)

Uprava Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu, koju učesnice u tuči pohađaju, nije želela da komentariše taj slučaj, a posebno ne ko su roditelji devojčica.

- Nismo ispitivali njihove roditelje čime se bave, šta rade i kog su staleža. Nećemo da otkrijemo ni njihov identitet, dovoljno je reći da jedna devojčica ima 15, a druga 16 godina -  rekla je pomoćnica direktora ove škole.

Pritnskrin: Youtube/Mila Lazic Pritnskrin: Youtube/Mila Lazic

Osim oca pretučene devojčice koji je slučaj prijavio prosvetnoj inspekciji, niko, pa ni on, nije inicirao krivično gonjenje.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    9. septembar 2015 | 00:47

    Sta reći, a ne zaplakati...

  • Ronin

    10. septembar 2015 | 02:09

    Ne zelim ni da kazem sta bi im roditeljima radio ali bi ove mile devojcice morale da gledaju sve to, pa kud puklo da puklo, a i sa direktorkom bi porazgovarao, zna ona vrlo dobro ko je ciji a pogotovu od ovih "bitnijih" ljudi, sve bi sa osmehom otisao na robiju al bi mi dete bilo sigurno jer bi svi znali zasto joj tata robija, roditelje od ove bagre nece niko nista ni da pita a kamoli da snose posledice, Vucicu jer smo zato glasali za tebe, resismo se zute bande i saveznika a evo i tvoji nista bolji, svaki dan puna crna hronika a krivaca nigde...

  • Mijo

    10. septembar 2015 | 16:58

    Ne prestajte, Pobogu da komentarišete, jer jedino tako, pritiskom javnosti, možemo da se izborimo sa divljaštvom! Kakve tate na položajima i sl. gluposti!? Tražimo da se objave slike lica ovih divljakuša ( napr. iz policije, kada su privedene)!!! Pošto su maloletne, onda i slike, ponosnih, roditelja očekujemo, u javnosti!!! Ministri policije, pravde i prosvete - vi ste na potezu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA