IMA NADE: Nemačka devojčica je srela vršnjakinju iz Sirije i pokazala svima šta znači biti human (VIDEO)

Nemce bije glas da su hladni i distancirani, misle isključivo na sebe i svoju korist i neće tek tako da pomognu strancima, ipak, kada je došlo do izbegličke krize oni su pokazali da imaju i drugo lice

  • 2

Da svet nije potpuno propao i da ima nade za spas, pokazala je juče u jednom nemačkom gradu mala devojčica koja je bez dvoumljenja dala hranu svojoj vršnjakinji koja je zajedno sa roditeljima prebegla iz Sirije. Video je preko noći postao popularan, a ova slatka devojčica je očitala lekciju iz humanosti svojim, mnogo starijim, sugrađanima.

NEŠTO JE TRULO U DRŽAVI DANSKOJ: Migrantima poručili da je zaobiđu!

Nemce bije glas da su hladni i distancirani, misle isključivo na sebe i svoju korist i neće tek tako da pomognu strancima. Ipak, kada je došlo do izbegličke krize oni su pokazali da imaju i drugo lice. Ono koje je svim izbeglicama koje pristižu u Nemačku ulilo osećaj sigurnosti i zahvalnosti.

Ovoj sceni prisustvovala je novinarka Kasandra Vinograd koja prati pristizanje migranata u Nemačkoj. Ona je i snimila malu plavokosu devojčicu koja je pružila hranu svojoj vršnjakinji iz Sirije.

Reč je o malom slatkišu od koje se mala imigrantkinja sigurno neće najesti, ali gest je toliko lep da je dirnuo ljude širom Evrope. Nažalost, izgleda da Mađari još uvek nisu uvideli ono što je ovo dete od svega nekoliko  godina shvatilo, pa se teror nad migrantima i dalje nastavlja.

NEMAČKA U HAOSU ZBOG IZBEGLIČKE KRIZE: Gradove blokiraju demonstranti koji su za migrante i oni protiv njih (VIDEO)

Juče je mađarska snimateljka pokazala najružniju stranu sveta svojim ponašanjem, o kojoj se danas i dalje sa žestinom priča, ali je snimak ove devojčice i njenog plemenitog gesta takođe obišao svet i pokazao da još uvek ima nade za humanost.

Pogledajte video:

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs/24sata.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA