Držala je mobilni telefon u grudnjaku 10 godina, a onda je dobila UŽASNU BOLEST! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ova 51-godišnja žena je prvi mobilni telefon dobila 90-ih godina i od tada ga je 70 odsto dana nosila u grudnjaku. Vendi Holt (51) je tek u januaru 2012. godine primetila da nešto nije u redu

  • 1

Vendi Holt (51) iz Breknela u Engleskoj je deset godina svoj mobilni telefon držala u grudnjaku, zbog čega misli da je dobila rak dojke. Ova žena se sada nalazi u terminalnoj fazi raka dojke, a za to krivi lošu naviku koju je imala.

Odstranila je dojke i mislila da nikada više neće obući bikini, ali kada vidite kako sada izgleda, pašćete na zadnjicu. BUKVALNO!

Kancer joj je dijagnostikovan 2012. godine, a od tada se proširio na pluća i limfne žlezde. Uprkos tome što ne postoje čvrsti dokazi da je mobilni telefon u njenom grudnjaku izazvao rak, Vendi veruje da je zračenje ovog uređaja glavni krivac za to.

Vendi je uspela da se izleči od ove bolesti, ali se nažalost ona ponovo vratila, a doktori su rekli da se ona ovoga puta nalazi u terminalnoj, odnosno zadnjoj fazi raka.

Ova 51- godišnja žena je prvi mobilni telefon dobila 90-ih godina i od tada ga je 70 odsto dana nosila u grudnjaku. Vendi je u januaru 2012. godine primetila da nešto nije u redu.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Moja desna dojka je bila natečena i izgledala je kao orandžina kora. Mislila sam da je to zbog toga što sam možda spavala nezgodno. Nisam paničila da je reč o raku, jer nisam imala nikakve čvoriće. Ispostavilo se da je reč o retkoj i agresivnoj vrsti raka dojke, kojeg karakteriše stanje slično upali mlečnih žlezda, a ovaj kancer se obično otkrije u poznom stadijumu. Doktorima je bilo jasno o čemu se radi čim su me prvi put videli, pa mi je praktično prvog dana rečeno da imam rak - izjavila je Vendi.

Vendi je prošla kroz operacije, hemoterapije i radioterapije, a za to vreme krivila je sebe što je dobila rak, jer je smatrala da je njena navika držanja mobilnog telefona u grudnjaku kriva za to.

Ova žena ne zna još koliko će živeti i nada se da će dočekati sledeći rođendan, ili bar rođenje unuka.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • З. Б.

    10. septembar 2015 | 21:49

    Кратко питање: зашто је држала телефон у грудњаку 10 година?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA