PROJEKAT "PIRAMIDA" POMAŽE SRBIJI: Negotinci su upravo dobili veliko blago - knjige!

U okviru projekta ''Piramida'', Narodna biblioteka Srbije je biblioteci ,,Dositej Novaković” u Negotinu poklonila 506 knjiga.

  • 1

Tom prilikom načelnica Odeljenja selektivne nabavke i bibliotekarke Narodne biblioteke Srbije lično su uručile poklon i obišle negotinsku biblioteku.

Tokom jula, ove godine, Ministarsvo kulture i informisanja poklonilo je biblioteci u Negotinu 1222 knjige a nakon sprovedene javne nabavke, sredstvima koja je obezbedila opština kupljeno je još 1300 knjiga.

Do kraja godine sprovešće se još jedna javna nabavka za kupovinu knjiga, tako da će fond bibliteke biti prinovljen na godišnjem nivou sa oko 5000 novih naslova.

Pratite Telegraf.rs na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • s za s

    9. septembar 2015 | 21:40

    Knjige jesu bogatstvo, za sve koji knjigu vole i ova akcija je za pohvalu. Trebalo bi pomoci i osnovnoj skoli u Smederevu, u kojoj se pre nekoliko dana desio pozar, a u pozaru je stradala i biblioteka sa nekoliko hiljada knjiga. To je zaista veliki gubitak. Svako od nas moze da posalje po jednu knjigu za osnovce, da im pomognemo da opet imaju svoju skolsku biblioteku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA