KAD SAM SE PORODILA, MOJE DETE JE BILO MNOGO TAMNO: Tek kasnije sam otkrila šta se zapravo desilo (VIDEO)

Doktor Alehandro Guidos, koji poriče da je kriv, uhapšen je, a na saslušanju u ponedeljak rečeno je kako mu se zabranjuje napuštanje zemlje

  • 0

Muškarac iz Velike Britanije i njegova supruga iz Salvadora pronašli su izgubljenog sina, nakon što su doktori zamenili bebe u privatnoj bolnici u Salvadoru.

OVI ZNAKOVI OTKRIVAJU ŽRTVE TRGOVINE LJUDIMA: Ako ih primetite, možete nekome spasti život!

Ričard Kušvort i Mercedes Kasaneljas, hrišćanski misionari u Latinskoj Americi, tvrdili su da im je sin ukraden i da je žrtva trgovaca decom. Nakon što su DNK testu podvrgnute četiri majke koje su u isto vreme bile u bolnici, otkriveno je da je jedna od njih odvela pogrešnu bebu kući, a sudija u Salvadoru je naredio ponovnu zamenu beba.

Ove tri sestre i njihove bebe su fenomen za Ginisa (VIDEO)

Doktor Alehandro Guidos, koji poriče da je kriv, uhapšen je, a na saslušanju u ponedeljak rečeno je kako mu se zabranjuje napuštanje zemlje. Kasanelja je postala sumnjičava zbog boje kože bebe, koju su joj predali pre izlaska iz bolnice, koja je bila tamnije boje kože od njenog sina koga je videla odmah nakon rođenja.

Kada se par vratio u SAD, četiri meseca nakon porođaja, odlučili su da naprave DNK test i provere da li je dete njihovo.

- Sve ovo što smo prošli bilo je strašno za mene, moju ženu i celu našu familiju - rekao je Kušvort.

Pogledajte video:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA