EVO KAKO DA DOBIJETE MILION DINARA OD DRŽAVE: Sve što treba da radite je da živite na selu

Danas je poslednji dan da bračni parovi na teritoriji AP Vojvodine konkurišu za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom

  • 1

Svi bračni parovi iz AP Vojvodine, koji nemaju u svom vlasništvu a potrebna im je kuća, još danas imaju šansu da obezbede sebi krov nad glavom.

Danas je, naime, poslednji dan da bračni parovi na teritoriji AP Vojvodine konkurišu za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom. Pod njima, navodi se u konkursu, smatraju se nepokretnosti koje se nalaze u selima izvan gradskih i opštinskih sedišta, prigradskih i vikend naselja.

Ukupna suma novca koja se dodeljuju po ovom Konkursu iznosi 68.000.000 dinara. Učesnici konkursa mogu da apliciraju samo sa jednom prijavom, a visina dodeljenog novca ne može biti veća od 1.000.000 dinara.

Pravo da učestvuju na ovom konkursu imaju supružnici čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana i vanbračni partneri sa trajnijom zajednicom života, u skladu sa Zakonom, a koji nemaju nepokretnost u svom vlansištvu. Oni moraju imati prijavljeno prebivalište najmanje pet godina u Vojvodini i da su rođeni posle 1. januara 1975.

Osvojite originalni dres KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE!

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova www.ravnopravnost.org.rs, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Pokrajinskom zavodu za ravnopravnost polova na brojeve telefona 021/6615-177 i 021/6615-133.

Ciljevi konkursa usmereni su na podsticanje razvoja ruralnih sredina, oživljavanje i podmlađivanje vojvođanskih sela kroz dolazak dece i povećanje nataliteta , povećanje broja žena vlasnica nepokretnosti...

Uslove konkursa možete videti ovde. 

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA