Maks Bet promoviše odgovorno klađenje

Cilj akcije, čiji je začetnik osnivač kompanije Saša Marčeta, jeste da se igračima usadi to da je klađenje samo zabava s mogućnošću dobitka

  • 0

U našoj zemlji se kladi i staro i mlado, a želja da se zaradi ’leba bez motike često se izrodi u patologiju. Kompanija Maks Bet je na inicijativu svog osnivača Saše Marčete pokrenula akciju čiji je cilj upravo da se predupredi neodgovorno klađenje, odnosno da se promoviše odgovorno igranje na kladionici.

Pod odgovornim klađenjem podrazumeva se kockanje pod kontrolom, koje je motivisano idejom: Odlučio sam da se razonodim, tako što ću da izdvojim neku sumu novca i prestaću da igram bez obzira da li sam dobio ili ne.

Poslednji statistički podaci ukazuju da je više od 60.000 Beograđana zavisno od klađenja, što je alarmantno. Zato Maks Bet svoju misiju smatra društveno korisnom.

– Cilj nam je da ljubitelje kladionice podstaknemo na razmišljanje da je klađenje zabava s mogućnošću dobitka – istakao je Marčeta.

Koliko će pohvalna akcija Maks Beta biti plodotvorna, ostaje da se vidi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA