Muke RIK sa komunistima

Predstavnici KP došli su u RIK pre isteka ponoćnog roka, ali u tom trenutku nisu imali listu sa imenima kandidata. Kada su, posle nešto više od 40 minuta, pronašli listu, ispostavilo se da nema podataka u elektronskom obliku o građanima koji podržavaju tu listu

  • 0

Komunistička partija (KP) došla je nešto pre ponoći da Republičkoj izbornoj komisiji preda listu za parlamentarne izbore 6. maja, ali ta procedura ni sat i po kasnije nije završena zbog nedostatajućih dokumenata!

RIK će naknadno odlučiti o tome da li će prihvatiti prijavu KP, pošto stranka dostavi svu potrebnu dokumtaciju.

Predstavnici KP došli su u RIK pre isteka ponoćnog roka, ali u tom trenutku nisu imali listu s imenima kandidata. Kada su, posle nešto više od 40 minuta, pronašli listu, ispostavilo se da nema podataka u elektronskom obliku o građanima koji podržavaju tu listu.

CD, na kojem je trebalo da se nalaze podaci o najmanje 10.000 građana koji podržavaju listu, bio je prazan. Pristalice KP u prostorije RIK došle su u crvenim majicama sa štampanim likom Josipa Broza Tita.

Ranije u petak uveče, nekoliko sati pre ponoćnog isteka roka, Crnogorska partija iz Novog Sada predala je izbornu listu za parlamentarne izbore.  Crnogorska partija predala je spisak sa 56 kandidata za poslanike, sa potpisima oko 11.400 birača.

(I. M. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA