Oporavlja se upucana službenica pošte u Novom Sadu (VIDEO)

Upravnica pošte Gordana Šarančić Terzin, koja je juče teško ranjena i nakon toga operisana, probudila se iz kome

  • 0

Službenica Gordana Šarančić Tapavica (48) iz Čuruga, koja je povređena prilikom pljačke novosadske pošte, uspešno se oporavlja na odelenju intenzivne nege, Urgentne hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.

Kako saznaje Telegraf.rs povređena radnica, heroj - "Pošta Srbije", probudila se iz kome, nakon čega je pričala sa bolničkim osoboljem.

Dok se radnica uspešno oporavlja, policija i dalje traga za razbojnikom koji je opljačkao poštu u ulici Narodnog fronta u Novom Sadu.

Povređena upravnica poslovnice "Pošta Srbije" u naselju Liman III prilikom oružane pljačke, pogođena je sa dva metka, koje je maskirani razbojnik ispalio iz pištolja.

Nakon hirurškog zahvata, koji je obavljen odmah po prijemu u bolnicu, iz tela pacijentkinje su izvađena strana tela.

Suprug Paja kaže da od trenutka kada je izvršeno krivično delo, on sedi pored telefona i čeka vesti. Za događaj su on i dvadesetdvogodišnja ćerka Nataša saznali u petak oko 13 sati, ali nisu verovali da je pljačka izvršena baš u Gocinoj pošti, a još manje su verovali da je u napadu upravo ona povređena.

- Gordana se mnogo bolje oseća. Ništa od unutrašnjih organa joj nije povređeno. Probudila se iz kome. Ćerka je na kratko bila kod nje. Srećom da se tako sve završilo – kaže suprug povređene radnice.

Meštani Čuruga ne mogu da poveruju u činjenicu da je njihova Goca mogla da strada u bezobzirnom napadu pljačkaša, koji je bio maskiran hirurškom maskom. Oni kažu da je ona za njih, posle svega veliki heroj.

- Nepoznati razbojnik je u trenutku kada mu je službenica predavala novac, pred nekoliko klijenata, koji su se nalazili u poslovnici, ispalio tri hica u pravcu radinice. Meci su prošli kroz šaltersko staklo, što ih je na sreću usporilo, a razbojnik je pobegao, rasipajući plen za sobom– kaže izvor Telegrafa.rs blizak istrazi.

Gordana je dugogodišnji radnik "Pošta Srbije". Ceo radni vek se isticala po znanju, a kako klijenti poslovnice na Limanu III tvrde, posebno je bila zapažena po svojoj ljubaznaosti.

U ponedeljak je trebala da pređe za upravnike poslovnice u novosadskom naselju Detelinara, ali bezobzirni razbojnik je pokvario sve napravljene planove. Do penzije ima još šest godna.

(P.Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA