LELEK SINA NA ČIJEG OCA JE PAO KAMION: Grebao je i rukama i nogama po zemlji da bi se spasao!

- Otac je očajnički pokušavao da se izvuče kada je kamion počeo da klizi na stranu - kroz suze je ispričao sin nesrećno nastradalog V. V. u Aleksincu

  • 9

U selu Dobrujevac nedaleko od Aleksinca, nakon popuštanja dizalice kamion je pao na glavu V. V., a on je preminuo na licu mesta. 

KAMION MU PAO NA GLAVU I UBIO GA: Stravična smrt kod Aleksinca!

Nesrećni čovek je popravljao kamion, dok je grdosija od nekoliko tona skliznula sa dizalice i bukvalno ga zgnječila, pišu beogradski mediji.

Njegov sin, P. V. (16) gledao je kako mu otac umire i nikada neće zaboraviti tu scenu:

- Otac je očajnički pokušavao da se izvuče kada je kamion počeo da klizi na stranu. Falilo je samo desetak centimetara da se spase, grebao je i nogama i rukama po zemlji da izađe - plačući priča sin koji i dalje ne može da veruje zbog užasne tragedije koja je zadesila porodicu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Otac nastradalog, D. V. (63) kaže da je pokušao da opomene sina i njegove prijatelje jer mu se učinilo da su loše podigli kamion, ali je nesreća bila brža.

- Kada sam došao moj sin je već bio mrtav. I da smo imali čime da podignemo kamion ne bismo uspeli da ga spasemo jer je ivica rezervoara pritisnula glavu kod uva i bukvalno je spljoštila. Krv mu je liptala i na nos i na usta. Pozvali smo Hitnu pomoć, ali je lekar mogao samo da konstatuje smrt - priča potreseni otac.

On je sa suprugom i dva sina živeo u kući sa ocem i majkom. Komšije su ih hvalile jer su mukotrpnim radom stekle ugled i ističu da je u pitanju dobra i poštena porodica.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA