VELIKA TRAGEDIJA KOD LESKOVCA: Preminuo kada je bukovo stablo prešlo preko njega!

Radnik D.R, prema prvim saznanjima, poslednja tri dana bio je radno angažovan u leskovačkoj ABN gradnji a da nije imao zaključen ugovor o radu

  • 1

Radnik iz Leskovca poginuo je u šumi kod mesta Petrova Gora u opštini Bojnik, kada je bukovo stablo prešlo preko njega, saopštio je danas Ministarstvo za rad, zapošljavanje i boračka pitanja.

Dodaje se da je inspekcija rada izašla na teren, i da je radnik D.R, prema prvim saznanjima, poslednja tri dana bio radno angažovan u leskovačkoj ABN gradnji a da nije imao zaključen ugovor o radu.

D.R, rođen 1958. godine, poginuo je juče u Petrovoj Gori, gde su zaposleni u radnji za seču drveća i transport ABN gradnja transportovali bukova trupca iz šume do puta.

- Nastradali radnik i vozač šumskog traktora su pomoću sajli i traktora izvlačili posečene bukove trupce, teške oko tri tone, iz doline na put. Jedan trupac se pokrenuo i zakotrljao niz padinu, a D. R. koji je nogom stajao na trupcu izgubio je ravnotežu i pao na zemlju - pri čemu je trupac prešao preko njegovog tela, navodi se u saopštenju.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA