OFICIRKA JELENA PEKOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA TELEGRAF: Veliko mi je zadovoljstvo što sam primila sablju od predsednika! (VIDEO)

Jelena Peković, jedna od odlikovanih kadetkinja ima opšti uspeh 9,74. i diplomirani je inženjer logističkog inženjerstva. Četvorogodišnjim radom i trudom našla se među tri najbolje kadetkinje i ušla u istoriju Vojske Srbije

  • 10

Svečana promocija najmlađe klase oficira Vojske Srbije, u kojoj su prvi put u istoriji srpske vojske najbolje tri devojke, održana je danas u centru Beograda postrojavanjem za doček predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

PRVI PUT U ISTORIJI VOJSKE NAJBOLJE SU TRI DEVOJKE: Svečana promocija najmlađe klase oficira (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uručio je tradicionalna vojnička odličja, oficirske sablje, najboljima, a prvi put u istoriji srpske vojske najbolje su tri devojke.

Jelena Pekovic, jedna od odlikovanih kadetkinja ima opšti uspeh 9,74. i diplomirani je inženjer logističkog inženjerstva. Kada smo je pitali kako se oseća s obzirom da je ušla u istoriju Vojske Srbije sa još dve devojke odgovorila je:

- Ovaj dan predstavlja veliku čast za mene, iza toga stoji veliko zalaganje i trud u zadnje 4 godine. I veliko mi je zadovoljstvo šta sada stojim ovde u Narodnoj Skupštini i što sam primila sablju - kaže mlada Jelena Peković.

Pogledajte i video naše mlade oficirke koja je primila sablju od predsednika Tomislava Nikolića:

Čin odlikovanja tri mlade oficirke možete pogledati u sledećem videu:

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deksi

    12. septembar 2015 | 22:51

    Kad se bude zaratilo.mene zaobidjite

  • Rezervni Porucnik VRS

    12. septembar 2015 | 23:33

    Licno sam dozivio da su tzv skolovani oficiri i kadrovi JNA bili levati koji su 40 godina samo koristili privilegije, a u ratu je sve palo na nas rezervne koji smo u hodu i pod vatrom ucili.Ako imaju mozga ovi mladi oficiri gledace da iskoriste diplome u civilstvu, a ne u okruzenju gdje je pamet jednako cin.

  • iq2

    13. septembar 2015 | 08:50

    Ja se samo pitam, da li je moguce da nam svake godine treba ovoliko novih oficira?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA