Limunov sin jurcao "poršeom" 280 na sat!

Nikola Nerandžić, koji ima i srpsko i hrvatsko državljanstvo, priznao je da je na pojedinim delovima puta išao i 300 kilometara na sat! Na licu mesta platio je 100.000 dinara kazne, a izrečena mu je i osmomesečna zabrana upravljanja vozilom

  • 3

Nikola Nerandžić (22), sin kontroverznog surčinskog biznismena Milana Nerandžića Limuna, uhvaćen je pre nekoliko dana kako vozi 280 kilometara na sat, tri kilometra ispred naplatne rampe u Staroj Pazovi!

Nikolu su saobraćajci snimili radarom dok je upravljao "poršeom". Nerandžić nije osporio da je vozio toliko brzo, čak je sam priznao da je na pojedinim delovima puta išao oko 300 kilometara na sat, ali je morao da uspori zbog naplatne rampe!

- Ponašao se vrlo ljubazno i kulturno. Rekao nam je odmah da mu je otac biznismen Milan Nerandžić. Inače, on je državljanin i Srbije i Hrvatske - kaže naš sagovornik iz policije.

Nikola je na licu mesta platio 100.000 dinara kazne, a osim toga, kažnjen je i osmomesečnom zabranom vožnje. On je uhvaćen u okviru Međunarodne akcije kontrole saobraćaja, koja traje već sedam dana.

(I. M. / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamenica

    21. april 2012 | 19:15

    Ubedjen sam da ce se ta osmomesecna kazna ispostovati,malo sutra.A sta je trebalo to da znaci sto je rekao odmah ciji je sin ili je to vise bilo alo znas li ti ciji sam ja sin,bice da je tako.

  • Surcin

    9. februar 2018 | 12:37

    znaci najaci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA