U ŠOKU: Mislio je da ima seks sa ženom, a onda je shvatio da je spavao s TRANSVESTITOM!

Muškarac iz Velike Britanije otišao je u posetu kod svog prijatelja u Melburn, a tamo mu se dogodilo nešto što mu je u potpunosti promenilo život

  • 24

Na jednom internet forumu pojavila se ispovest muškarca koji je imao seks sa transseksualcem. On nije imao pojma da je reč o muškarcu sve do kraja seksualnog odnosa, a svoju ispovest je anonimno podelio sa ljudima na internetu, u nadi da će pronaći pomoć, s obzirom na to da mu je život od tog trenutka postao pakao.

UPOZNAJTE MUSLIMANE TRANSVESTITE: Prete im smrću, porodice ih odbacuju i nazivaju ih NAKAZAMA!

U nastavku vam prenosimo njegovu ispovest u celosti:

"Osećam se veoma čudno što anonimno pišem o ovome što mi se dogodilo. Ovo iskustvo ne bih nikome nikada poželeo. Veoma se stidim da o tome pričam sa prijateljima, psihoterapeutima, pa čak taj osećaj imam i dok pišem ovo. Zbog toga sam se odlučio da svoju priču objavim anonimno. Nemam problema sa homoseksualcima, ali ono što mi se dogodilo je potpuno pogrešno.

Naime, otišao sam u posetu prijatelju  u Melburnu. Nikada pre nisam bio u Australiji, pa sam želeo da isprobam sve što ova zemlja ima da ponudi. Divno smo se proveli i video sam zaista puno zanimljivih stvari i bio na nekim prilično neverovatnim žurkama. Ljudi sa akcentom su prilično zabavni i sve se odvijalo onako kako treba.

Međutim, jedne večeri sam odlučio da izađem u klub. Otišli smo u klub koji se zove "Volt" (The Wault). Bio je to neverovatan klub i svi u njemu su đuskali. Uzeli smo malo ekstazija i dali čitavo bogastvo na met. Cene ovih droga su nenormalno visoke, ali smo želeli da se maksimalno opustimo.

Tu sam upoznao zaista prelepu brinetu sa kojom sam kliknuo istog trenutka. Malo smo pričali, ali je muzika bila preglasna pa smo otišli do toaleta. Odmah je počela da me oralno zadovoljava i osećao sam se prilično dobro, pa sam odlučio da je kre*nem. Savila se, podigla je suknju i rekla mi da bi volela analni seks. Pomislio sam "ovo je moj srećan dan" pa sam pristao.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Pre nego što sam svršio, ona je izvadila svoj penis i počela da se samozadovoljava. Ona je zapravo ON. Počeo sam da povraćam istog trenutka. Pitala me je "šta nije u redu, popio si previše?" Stajao sam tamo u šoku dok mi je brisao/la lice i pružala mi piće. Pomislio sam da tripujem, ta žena sa velikim grudima nikako ne može biti muškarac. Jednostavno ne mogu to da razumem. Oblio me je hladan znoj i počeo je da me boli stomak.

Jednostavno nisam mogao da prihvatim činjenicu da sam upravo imao seks sa transvestitom. Pokušao je da me poljubi, ali sam ga odgurnuo. Realnost je počela da me okružuje. Sada sam video i adamovu jabučicu. Nisam znao šta da radim. Nastavio je da me pita šta nije u redu. Ja nisam gej i ne volim druge muškarce. Da sam znao nikada ne bih uradio to. Ne mogu da verujem da sam svršio čim je ova "žena" izvadila svoj penis.

Poludeo sam. Udario sam ga, a zatim počeo da se izvinjavam i pomažem mu da ustane. Ne znam zbog čega sam se izvinjavao. Besan sam, ali i zbunjen istovremeno. Čak sam u jednom trenutku pomislio da je sve samo san, a nije pomoglo ni kada je nastavio da govori da je sve u redu.

Odmah sam izašao iz kluba i taksijem otišao do stana mog prijatelja. Pokupio sam svoje stvari i otišao u motel dok je on još bio u klubu.  Nastavio sam da uzimam spid i da pijem vodku. Nisam mogao da se suočim sa prijateljem, pa sam mu posalo poruku u kojoj sam mu rekao da mi je žena imala nesreću i da sam morao da sledećim letom idem kući. Čak sam i platio više kako bih kući došao ranije.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Više ne želim da postojim. Mrzim sebe. Osećam se iskorišćeno. Zbunjen sam jer ne verujem da sam mogao da imam seks sa drugim muškarcem. Osećam se prevareno. Nikada ne bih pristao na to da sam znao da je reč o drugom muškarcu, pa se zbog toga osećam kao da sam silovan ako me razumete.

Sada imam problema da imam seks sa svojom ženom. Ona mi je sve i priznajem da sam napravio grešku. Osećam se poniženo, bolesno, uznemireno, prevareno i izigrano. Prevaren sam da imam seks sa muškarcem. Ne znam kakva bi bolesna osoba to mogla da uradi.

Od kada sam se vratio kući u Veliku Britaniju sve češće se drogiram. Nikada se nisam toliko drogirao i u tim količinama. Mislim da ne znam kako da se izborim sa time. Ono što najviše mrzim je to što mi se svidelo. Sanjam o tome i budim se sa erekcijom. Ne znam zbog čega, jer mi se cela stvar veoma gadi.

Osećam se kao da je reč o vidu silovanja. Znam da me niko nije naterao na to. On je izgledao kao žensko, ponašao se kao žensko, a ja sam bio pijan što je on znao. Jednostavno ne znam kako da se izborim sa ovim. Katolik sam i molim boga da mi nekako oprosti.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Izgubljen sam u potpunosti. Znam da bih trebao da uradim i HIV test, ali se stidim da pitam lekara. Ne želim da kažem ni ženi, a naročito ne prijateljima. Znam da na mene ne bi gledali istim očima. A šta ako žena kaže mom sinu? Kako bi me tek on gledao. Ne samo da sam varao ženu, već sam to uradio sa transeksualcem. Ukoliko nastavim da ne odlazim na posao, mogao bih ga izgubiti. Moja žena već sumnja da sam uradio nešto loše.

Sve što želim je da mi se vrati moj star život."

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: bluelight.org)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    15. septembar 2015 | 09:40

    Uzeli smo malo ekstazija i dali čitavo bogastvo na met. Nije on imao problema sa trasvestitom nego sa drogom, da nije malo uzeo met-a nebi pomesao musko i zensko....

  • Alisa u zemlji budala

    14. septembar 2015 | 22:51

    Hahaha to treba da se desi svakom muskarcu Koji vara zenu!!!!

  • Kokule

    15. septembar 2015 | 22:33

    Samo se ti drogiraj ZUMBULE!Trebala je i "Ona" tebe navući!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA