MONSTRUM SA PLAVIM OČIMA: Ova devojčica je ZAKLALA MAJKU posle gledanja snimka ubistava ISIS!

Lisa Borč iz Danske je majku Tinu Romer Holtegard ubila na spavanju, nakon čega je pozvala policiju

  • 10

Lisa Borč iz Danske je ubila svoju majku tako što ju je dvadesetak puta ubola nožem. Zbog toga je dobila devet godina zatvora, a kao razlog za ubistvo majke je navela da joj je branila da se druži sa jednim azilantom koji je poreklom iz Iraka.

UBIO BRATA BAJONETOM JER NIJE HTEO DA GA ODVEZE: Ranije pucao u kuće rođaka i pokazivao spisak ljudi koje će ubiti!

Ubistvo se dogodilo 9. oktobra prošle godine kada je Lisa imala 15 godina, a ubistvo je izvršila uz pomoć 20-godišnjeg prijatelja.

Majku Tinu Romer Holtegard ubila je na spavanju, nakon čega je pozvala policiju. Lisa je bila potpuno hladnokrvna. Policija ju je pronašla u dnevnom boravku kako na mobilnom telefonu gleda snimke ubistava koje je počinila Islamska država, nakon čega im je Lisa samo rukom pokazala ka spavaćoj sobi gde je ležala mrtva majka.

Nakon toga, policija je uhapsila nju i 29-godišnjeg dečka Bahtiara Muhameda Abdulaha.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Za vreme suđenja otkriveno je da se Lisa sprijateljila sa muškarcima u lokalnom centru za azilante. U jednog od njih se i zaljubila, pa je počela da proučava islam i planirala je da ode u Siriju. Ipak, muškarac u kojeg je bila zaljubljena je bio oženjen i imao je ženu i decu u Švedskoj. On se vratio u Švedsku.

Foto: Lisa Borch Foto: Lisa Borch

Lisa je tada upoznala Bahtiara Muhameda koji je poreklom iz Iraka i postali su prijatelji. Majka se protivila prijateljstvu, pa je Lisa isplanirala ubistvo. Na sudu je za ubistvo okrivila prijatelja, međutim, on je rekao kako ga je ona nazvala kada je majka već bila mrtva. Nije najjasnije ko priča istinu budući da su tokom suđenja više puta menjali iskaze.

Bahtiar je dobio 13 godina zatvora i progon iz Danske, a Lisa će prvih nekoliko godina kazne provesti u instituciji za maloletnike, a kasnije će ostatak kazne izdržavati u zatvoru.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OKLE

    15. septembar 2015 | 11:33

    EVROPO OSVESTI SE EVO KOJI JE CILJ NEKIM AZILANTIMA DA VRBUJU LJUDE PO EVROPI.....GDE SVE OVO VODI ZA IZBEGLICAMA SVAKA CAST ZENE I DECA I STARCE TREBA PRIHVATITI A OSTALE............

  • ĆupričaninSWE

    15. septembar 2015 | 11:23

    Shvatiće jednog dana da je majka bila u pravu.

  • Miki

    15. septembar 2015 | 15:46

    9 godina zatvora a ja mislio da smo mi jedina zemlja sa propalim sudstvom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA