Ona je najlepša Crnogorka! (FOTO)

Nataša Milosavljević iz Kotora će polovinom decembra predstavljati Crnu Goru na takmičenju za Mis sveta koje će se održati u Kini

  • 4

Zvanično najlepša Crnogorka u 2015. godini je dvadesettrogodišnja Nataša Milosavljević iz Kotora. Ona će polovinom decembra predstavljati na takmičenju za Mis sveta koje će se održati u Kini.

Ovo je najlepša KOSOVKA DEVOJKA! (FOTO)

Završila je Učiteljski fakultet. Želja joj je da se nakon uspešne manekenske karijere kojoj teži, posveti radu sa decom u predškolskom uzrastu.

U slobodno vreme bavi se plesom i jogom koju je naučila dok je boravila u Indiji. Govori engleski i italijanski jezik, a trenutno uči španski. Nataša je dobila stipendiju Univerziteta Donja Gorica.

Foto: kolektiv.me Foto: kolektiv.me

Za prvu pratilju izabrana je Katarina Keković koja će predstavljati Crnu Goru na Mis Universe.

Katarina ima 20 godina i dolazi sa Cetinja. Studentkinja je Fakulteta za međunarodnu ekonomiju i finansije biznisa na UDG-u. Bavi se pevanjem, odnosno etnomuzikom, a kako kaže slikanje je opušta.

Žiri je imao tešku ulogu, pa je tako odabrao čak dve druge pratilje Nikšićanku Kristinu Mitrović i Baranku Elmu Hot, koja je ujedno i mis fotogeničnosti.

Foto: kolektiv.me Foto: kolektiv.me

Za mis šarma proglašena je sedamnaestogodišnja Kristina Đurković. Čitaoci su za mis interneta odabrali Marijanu Jošović iz Nikšića.

Promo lice hotela "Palmon Bay" je Marijana Kaserić.

Foto: kolektiv.me Foto: kolektiv.me

Izbor za Mis Crne Gore održan je u Igalu u hotelu "Palmon Bay", a u trci za krunu učestvovalo je 14 devojaka. One su se žiriju i publici predstavile tri puta: prvo u venčanicama kreatorke Vladane Celić, potom u kupaćim kostimima "Il cuore" i na kraju u toaletama dizajnerke Sanje Bobar.

Podsećamo, nedavno je Katarina Šulkić iz Zvečana izabrana za mis Kosova i Metohije, a vi procenite koja misica je lepša.

Foto: Promo/Miss Yu Foto: Promo/Miss Yu

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA