ŠETAO S PUŠKOM PO GRADU: Uhapšen muškarac u centru Novog Sada!

Kod njega je pronađen i okvir sa municijom, a u jednoj kafani kod Riblje pijace, gde je boravio pre nego što je počeo da šeta, nađena je kesa u kojoj je bio još jedan okvir

  • 3

Novosađanin D. B. (32) iz Bukovca uhapšen je večeras zbog nošenja oružja i remećenja javnog reda i mira, jer je šetao kroz Dunavski park sa puškom u rukama.

MISTERIOZNA NESREĆA KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Umalo se nije slučajno ubio metkom iz sopstvene puške

Građani koji su ga prijavili, opisali su muškarca i dodali da im se čini da je pijan.

Jedan od građana je prijavio da je navodno čuo pucanj u Dunavskom parku. Nakon toga dok je policija pretraživala park, dobili su dojavu da je viđen na keju. Svi policajci su podginuti na noge, radi pronalaženja tog muškarca - kažu očevici.

Samo par minuta od momenta kada je viđen na keju, on je seo u taksi i odvezao se u Bukovac.

- Ušao je u jednu kafanu u Bukovcu, gde ga je policija brzom i efikasnom akcijom savladala. Kod njega je pronađen i okvir sa municijom, a u jednoj kafani kod Riblje pijace, gde je isto boravio pre nego što je počeo da šeta, nađena je kesa u kojoj je bio još jedan okvir, a koju je zaboravio kada je odlazio - navode oni koji su prisustvovali hapšenju.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    18. septembar 2015 | 11:47

    NOVOSADJANI SU DEFINITIVNO NENORMALNI, KAO I VECINA VOJVODJANA. SVE UGLAVNOM PORUKE IZ MNOGIH MESTA U VOJVODINI, A PREDNJACI NOVI SAD, NA MNOGIM TV STANICAMA, SU PERVERZNE I BOLESNE, KAO I NAJVISE GEJ PORUKA JE IZ TOG DELA SRBIJE. STRASNO. RADECI NEKO ISTRAZIVANJE SE DOSLO DO OVAKVOG ZAKLJUCKA. IZMEDJU OSTALOG ME ZANIMA NA CEMU SU STVARNO OVI LJUDI !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA