HAOS U JAGODINI: Tuča policajaca i dilera!

Osim za prodaju opojnih droga, uhapšeni se terete i za nasilničko ponašanje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti

  • 5

Dva policijska službenika povređena su u velikoj akciji zaplene narkotika koju su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, a epilog je hapšenje 6 osoba od kojih su dva maloletnika i krivične prijave protiv još osam osoba.

Policijska službenici zadobili su povrede, jer su se osumnjičeni prilikom hapšenja otimali. Zaplenjeno je četvrt kilograma heroina, 600 grama marihuane, spid i vatreno oružje.

Osim za prodaju opojnih droga, uhapšeni se terete i za nasilničko ponašanje, protivpravno lišenje slobode, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.

Policija je saopštila da su pretresom stanova i drugih prostorija kod osumnjičenih pronađeni vatreno oružje, heroin razmeren i spremljen za prodaju i marihuana u zasadima i u sasušenom obliku.

Maloletnici će tokom dana biti privedeni višem javnom tužiocu u Jagodini, dok je ostalim osumnjičenim određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Z.R.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obilic

    17. septembar 2015 | 07:06

    Pa to ceo regio pomoravski zna da linija putovanja droge je preko jagodine. Policija jagodinska naravno da zna ali ne moze svako da svercuje drogu samo ljudi koji su pod evidencijom. To se znalo i 1990 godine i nista se ne menja. Ali tako je to svugde u svetu.

  • SRB IN

    17. septembar 2015 | 13:36

    Sramota za policiju da ih kriminalci povrede prilikom hapsenja. TREBA da bude obrnuto uvek i u svakom slucaju, a ako povrede policajca tuci dok ruke ne zabole. Meki ste ni nalik na nekadasnju miliciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA