UDARILA GA STRUJA DOK JE ŠIPKOM TRESAO ORAH: Nišliju spržilo 25.000 volti! (FOTO)

Nisam video trenutak nesreće jer sam bio u šiblju u blizini drveta, a Zoran je ostao na pruzi smatrajući da će sa te strane lakše dohvatiti orahe. Čuo sam ga kada je uzviknuo "JAO", i istrčao na prugu - rekao je očevidac nesreće

  • 2

Nišlija Zoran Petrović (49) poginuo je juče na pruzi Niš-Preševo u blizini naselja Milka Protić gde živi, kada je metalnom šipkom kojom je tresao orahe, ušao u opseg strujnog kola na električnom vodu.

Nesrećnog čoveka pogodio je strujni udar jačine 25.000 volti usled čega je ubrzo preminuo.

Zoranov komšija Vitomir jedini je očevidac nezapamćene tragedije.

- Nameravali smo da oberemo orah u blizini pruge, a kako je stablo bilo visoko Zoki je poneo aluminijumsku šipku  kako bi mogao da dohvati plodove sa najviših grana. Nisam video trenutak nesreće jer sam bio u šiblju u blizini drveta, a Zoran je ostao na pruzi smatrajući da će sa te strane lakše dohvatiti orahe. Čuo sam ga kada je uzviknuo "JAO", i istrčao na prugu. Bio je bez svesti, počeo sam da ga masiram, ali je on samo zakrkljao i počeo da se trza. Shvatio sam da je ozbiljno povređen i pozvao Hitnu pomoć, ali je Zoran umro do njihovog dolaska - ojasnio je on.

Iza Petrovića je ostala supruga i trogodišnji sin. On će biti sahranjen sutra na niškom Novom groblju.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA