BIO JE UBEĐEN DA RAZGOVARA SA PUTINOM: Nasamaren britanski muzičar Elton Džon! (VIDEO)

- Predsednik Rusije Vladimir Putin nije razgovarao telefonom s Eltonom Džonom, ali je spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži - saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

  • 2

Jednog od najboljih britanskih muzičara Eltona Džona, pozvao je lažni Vladimir Putin, a on koji je jedva to dočekao, odmah se pohvalio na Instagramu.

Naime, popularnog muzičara pozvale su najpoznatije internet šaljivdžije u Rusiji, poznati kao Vovan i Leksus predstavivši se kao Putinovi portparoli i ponudili mu da se vidi sa predsednikom.

Venčao se Elton Džon (FOTO)

Ni ne slutivši da je nasamaren, Elton Džon se odmah pohvalio na Instagramu.

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

- Zahvaljujem predsedniče Vladimire Putine što ste odgovorili na poziv i razgovarali danas sa mnom telefonom - napisao je Džon ispod fotografije ruskog lidera koju je takođe postavio na Instagram.

PUTIN JE SRUŠIO INTERNET: Ovo su najneverovatnije fotke ruskog predsednika na Instagramu (FOTO)

Njegovo zadovoljstvo, po svemu sudeći, nije dugo trajalo, s obzirom na to da se vrlo brzo oglasio zvanični Kremlj.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin nije razgovarao telefonom s britanskim muzičarem Eltonom Džonom, ali je spreman da s njim raspravlja o problemima seksualnih manjina, ako on to zatraži - saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Комуниста

    19. septembar 2015 | 18:34

    Како је то занимљиво. Сексуалних мањина. Као да су нација или верска група. У те мањине спадају дерпеи педофили силоватељи некрофили онда они што упражњавају животиње како ли их само стручно називају, очајан сам са латинским. Да нам, живе сексуалне мањине и папа и енглеска краљица и робовласници. Смрт обичним нормалним људима сиромашним, гладним.

  • snoop dog

    19. septembar 2015 | 19:09

    @ KOMUNISTA, Svaka ti cast druze. Sa par reci rekao si celu istinu. PS. Ono sa zivotinjama rec je BASTIALITI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA