SRPSKU NOVINARKU ISKASAPIO PROPELER: Nezapamćena tragedija u Kanu

Stravična nesreća se dogodila 12. septembra u kasnim popodnevnim satima, tokom premijernog prikazivanja glisera

  • 3

Novinarka Jelena Krašić (30) iz Novog Sada poginula je na Sajmu nautike u Kanu prilikom test vožnje. Ispala je iz čamca i pala na propelere motora, piše Blic.

Stravična nesreća se dogodila 12. septembra u kasnim popodnevnim satima, na vodećoj nautičkoj manifestaciji u Evropi, prilikom premijernog prikazivanja glisera na kome se dogodila nesreća.

Francuski mediji su preneli da se nesreća dogodila tokom test vožnje gumenog glisera tipa MX-12, italijanske proizvodnje "Kantijeri Magacu" kojim je upravljao Jelenin kolega, takođe novinar iz Srbije. Pored njih dvoje, u čamcu je bio i Renato Magacu, suvlasnik kompanije koja je proizvela plovilo.

Mediji su preneli da je veliki talas udario u gliser i dvojicu muškaraca bacio u vodu. Nakon nekoliko minuta ispala je i ona, ali ju je nesrećnim slučajem voda odbacila direktno na motore, čije su je elise iskasapile, i ubile na mestu.

Obalska straža je odmah obaveštena o nesreći, kao i Hitna pomoć, ali su po dolasku mogli da konstatuju smrt nesrećne žene.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA