• 1

Reformisti organizuju "Marš nezaposlenih"

Marš bi trebalo da bude dug 1.000 kilometara za milion nezaposlenih u zemlji. U ovoj partiji najavljuju da će krenuti od manastira Prohor Pčinjski

  • 1

Reformistička stranka će organizovati "reformistički marš" od 1.000 kilometara "za milion nezaposlenih" u zemlji. Marš će krenuti od manastira Prohor Pčinjski i trajaće do kraja predizborne kampanje.

Marš je najavio lider ove stranke Aleksandar Višnjić.

- Mi imamo reformističke ideje i naš program garantuje kopernikanski obrt u srpskoj političkoj ekonomiji - rekao je Višnjić ispred manastira Prohor Pčinjski.

On je dodao da bi srpska ekonomija trebalo da se bazira na unutrašnjim potrebama tržišta i da je cilj te stranke da pokrene proizvodnju kakva je postojala nekada u Jugoslaviji.

- Ekonomija bi trebalo da se bazira na unutrašnjim potrebama tržišta i da se pokrene proizvodnja kakva je nekad postojala u staroj Jugoslaviji, uvažavajući sve nove tehnologije i oslanjajući se na znanje koje je najveći kapital jedne države, kao i sposobnost i umešnost građana -  istakao je Višnjić.

(M. S. / Tanjug / Foto: Reformistička stranka)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok