SPRŽILI SU JOJ VAGINU: A onda su učinili nešto još gore!

Nije mi bilo dozvoljeno da hodam bilo gde. Nisam mogla da sedim jer je jako bolelo - rekla je nesrećna devojka koja prolazi kroz pakao posle lekarske greške

  • 0

Jedna mlada žena je zadobila teške opekotine na vagini i sada se boji da nikad neće moći da ima dece posle užasne lekarske greške. Njoj je čak posle ovog incidenta ponuđen vaučer za gorivo u vrednosti od 50 dolara kao izvinjenje zbog ove "nezgode".

LEKARI OTKINULI BEBI GLAVU I OSTAVILI JE U MAJČINOJ UTROBI: Stravična smrt žene i njenog deteta na porođaju!

Ima samo 21 godinu a sada je suočena sa skupim i izuzetno traumatičnim oporavkom koji će trajati tri meseca, posle greške koja je trebalo da bude samo rutinska procedura i da se završi za 15 minuta.

- Samo sam plakala sve vreme i imala sam užasne napade panike tokom perioda oporavka. Bila sam olupina - rekla je nesrećna žena.

Ona kaže da joj je pismo sa vaučerom samo bilo dodatni "šamar u lice". Podatak koji ovu situaciju čini još tragičnijom i apsurdnom je i to što ona nema auto, pa joj vaučer za benzin nije ni potreban.

Žena je povređena tokom medincinskog zahvata jer je kiselina koja je je korišćena tom prilikom bila koncetracije od 1oo odsto, umesto da bude razblažena do 5 procenata. Ovo je izazvalo ozbiljne unutrašnje opekotine.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Tri dana posle incidenta ona je dobila pismo koje su potpisali direktori Mark Njuton i Džon Filips u kome je pisalo da "treba da prihvati vaučer za pokrivanje troškova putovanja do klinike" i da "razmatraju procedure i proveravaju sistem kako ne bi bilo sličnih incidenata u budućnosti".

Ona je rekla da bol bila nepodnošljiva i čak "stravična".

- Nije mi bilo dozvoljeno da hodam bilo gde. Nisam mogla da sedim jer je jako bolelo - dodala je ona i da je 80 odsto njene vagine bilo oštećeno.

Nesrećnu devojku bi moglo da spasi presađivanje kože i rekontrukcija organa kako bi mogla nekad da ima dece. Istraga ovog slučaja je u toku.

(Telegraf.rs/ Izvor: nzherald.co.nz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA