Suzana Grubješić: Demokrate nemaju prava da se ljute

Potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije reagovala je na izjavu Dragana Šutanovca da ponašanje te partije u izbornoj kampanji "nije korektno"

  • 0

Potpredsednica Ujedinjenih regiona Srbije Suzana Grubješić poručila je preko svog Fejsbuka da demokrate nemaju prava da se ljute kada URS ukazuje na to da mnoge stvari u Srbiji nisu dobre i kada iznosi konkretne predloge šta treba da se uradi.

Ona je reagovala na izjavu potpredsednika DS Dragana Šutanovca da "nije korektno da iz URS sada ubeđuju građane da će ekonomija biti bolja ako oni dođu na vlast", jer je "upravo stranka Mlađana Dinkića vodila ekonomiju zemlje prethodne četiri godine".

Suzana Grubješić takođe pita i "zašto se demokrate ne hvale rezultatima u resorima za koje su bili odgovorni", već "pokušavaju da preuzmu kao svoje samo rezultate tima koji je vodio predsednik URS" ("Fijat", "Jura", "Panasonik", "Kontinental", "Beneton"). Ona je dodala i da predstavnici DS ne bi trebalo da govore o borbi protiv partokratije, jer, kako tvrdi, demokrate na čelu javnih preduzeća i ustanova imaju tri puta više stranačkih kadrova nego svi ostali zajedno.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA