SADIO MARIHUANU SA PARADAJZOM I KRASTAVCEM: Velika zaplena NARKOTIKA u Aleksincu!

S. F. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu

  • 7

S. F.  (51) iz okoline Aleksinca uhapšen je zbog neovlašćene proizvodnje narkotika, jer je policija u njegovom plasteniku otkrila šest stabljika "kanabis sative" ukupne težine 11.5 kilograma.

Kako je saopštila niška policija, zbog proizvodnje odnosno držanja narkotika, krivične prijave su podnete protiv još dve osobe.

Kako saznajemo, S. F. je kanabis gajio u plasteniku u kom je zasadio paradjz i krastavac kako bi sakrio stabljike ove biljke. Kod njega je pronadjeno i 72.5 grama sasušene marihuane za koju se pretpostavlja da je bila namenjena prodaji.

Tokom iste akcije u porodičnom domaćinstvu drugoosumnjičenog pronađeno je još pet stabljika istog narkotika težine 5.4 kilograma, a kod treće osobe dva paketa sušene marihuane.

S. F. je odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

MISTERIOZNA SMRT ČUVENOG ŠEIKA: Mnogi tvrde da je umro zbog previše droge, alkohola i orgija! (FOTO)

Protiv ostale dvojice biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nepravda

    24. septembar 2015 | 10:33

    Uhapsili coveka zato sto je zasadio biljku!!! Nasli sasusenu biljku, sumnjaju da je bila namenjena za prodaju? Znaci kriv je samo zato sto se sumnjici i odmah pritvor! Da li moze od suve biljke da se kuva caj za licnu upotrebu? Da li moze da se od nje pravi hrana? Da li od suve konoplje moze da se pravi na stotine proizvoda, odeca, konopci, tekstil, iz sveze kozmetika, ulja, melemi...? DEKRIMINALIZACIJA ODMAH!!! Konoplja nije droga, konoplja je izvor zdravlja i prihoda!!!

  • Ak47

    24. septembar 2015 | 11:50

    Zašto hapsite ljudi koji prave lek mara je lek levi rak alo hapsite heroinska dilere heroin alo to je problem A ne trava alo ljudi

  • tetejac

    25. septembar 2015 | 10:55

    Ja je susim na promaji u hladu, slika iznad dobar primar ,sunce jako lose utice na kvalitet zato prilikom susenja izbegavajte direknom izlaganju sunca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA