Pomoć kompanije IMLEK stanovništvu na KOSOVU I METOHIJI

Eparhiji Raško-prizrenskoj donirana novčana sredstva za kupovinu krava i junica

  • 0

Kompanija Imlek nastavlja tradiciju društveno odgovornog poslovanja pružajući pomoć pojedincima i zajednicama, donirajući novčana sredstva dobrotvornoj organizaciji Eparhije Raško – prizrenskoj „Majka devet Jugovića“, koja aktivno pomaže stanovništvu na teritoriji Kosova i Metohije.

Dobortvorna organizacija „Majka devet Jugovića“  je u saradnji sa kancelarijom za Kosovo i Metohiju pomoć kompanije Imlek upotrebila kako bi lokalnom srpskom stanovništvu obezbedila pomoć u vidu junica i krava, namenjenu podmirivanju potreba lokalnog srpskog stanovništva.

- Odgovorno poslovanje podrazumeva proizvodnju bezbednih, zdravih i kvalitetnih proizvoda koji se svakodnevno isporučuju potrošačima, ali i angažman na projektima humanitarnog karaktera koji su za našu kompaniju od velikog značaja. Ova donacija samo je jedna u nizu aktivnosti kojima kompanija Imlek nastoji da pomogne ugroženima. Naš cilj je da pružimo pomoć onima kojima je najpotrebnija, ali  i da podstaknemo druge kompanije da čine isto - , saopštila je Marija Malović, menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Zahvalnicu za pruženu donaciju i humanitarni rad kompanije Imlek, uručio je Njegovo Preosveštenstvo Episkop Raško – prizrenski i Kosovo – metohijski gospodin Teodosije.

Kompanija Imlek je društveno odgovorna kompanija koja razume potrebe lokalnih zajednica i koja redovnim donacijama i humanitarnim aktivnostima, podržava inicijative od društvenog značaja.

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA