Đelić: Nudimo nastavak borbe za legitimne ciljeve

- DS može da obeća da će, ako pobedi na izborima, dovršiti auto-put na Koridoru 10 do kraja mandata sledeće Vlade - poručio je član Predsedništva Demokratske stranke Božidar Ðelić

  • 1

Član Predsedništva Demokratske stranke (DS) Božidar Ðelić izjavio je danas u Pećincima da će građani Srbije na Ðuređevdan imati veoma jasan izbor, a to je izvesnost i nastavak borbe za legitimne ciljeve zemlje koje nudi DS.

- S druge strane je neizvesnost s ljudima koji ništa nisu uradili u životu i koji su uvek menjali svoje mišljenje - rekao je Ðelić učestvujući u karavanu Demokratske omladine, koji je posle Rume posetio Pećince.

Ðelić je istakao da DS ima "ekipu koja svoje planove može da sprovede u delo, a s druge strane su ljudi koji su menjali suštinski mišljenje o najbitnijim pitanjima i nema nikakvih garancija da to neće ponovo učiniti".

On je poručio mladima u toj sremskoj opštini da ekipa koju predvodi predsednik Boris Tadić ima veoma jasne planove za ostvarivanje politike prema mladima, kojom će biti obezbeđeno da oni imaju bolje uslove za obrazovanje i zapošljavanje.

- Znamo veoma dobro da nema budućnosti ako mladi ne odluče da ostanu u našoj zemlji i ova kriza ne treba da nas zavarava, jer i ona će proći - naglasio je Ðelić.

On je podsetio da je u protekle četiri godine, za vreme Vlade koju je predvodio DS, prvi put posle 30 godina izgrađeno 160 kilometara auto-puta kroz Srbiju.

Ðelić je dodao da na osnovu ostvarenih rezultata DS može da obeća da će, ako pobedi na izborima, dovršiti auto-put na Koridoru 10 do kraja mandata sledeće Vlade.

Predsednik opštinskog odbora DS Pećinaca Živko Marković naglasio je da ova sremska opština, u kojoj je proteklih godina stiglo više stranih investitora, planira da za kratko vreme iskoreni nezaposlenost.

On je dodao da do kraja ove i početka iduće godine u Pećincima posao treba da dobije 900 nezaposlenih, među njima najviše mladih. O rešavanju problema mladih prisutnima su govorili i funkcioneri Demokratske omladine Ljuban Panić i Jelena Milinović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stankovic sasa

    23. april 2012 | 02:18

    Djelicu, znamo sta ti nudis i oni oko tebe. Sijaset spornih privatizacija u kojima su pripadnici DS napunili djepove pa sada talasaju kao da su bogom dani. Milioni evra koji su zavrsili kod tebe na racunu kao deo provizije, zar se nikad ne upitas "Pa dosta je vise, ovaj narod nije bas toliko glup" Zar ne mislis da je doslo vreme za neke druge struje, ako ne budu dobri i njih cemo menjati, vreme je da vlada i ministri oko nje rade za narod, a ne narod za njih. Nije bitno ko ce vladati, vi mora da odete, zelimo da vidimo dali ima sposobnijih od vas. Vi ste pokazali svoju sposobnost unistenjem kompletne privrede i jedan "Fijat" vas ne vadi. U njemu se ne mogu zaposliti toliki nezaposleni ! Otvorite 500 radnih mesta u istom trenutku 1000 ih zatvorite, to bas i nije neki napredak. Otidjite vi smirom bozjim !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA