Vučić: Nikolić će biti najbolji predsednik za sve Srbe u regionu

- Podržite Tomislava Nikolića i listu ''Pokrenimo Srbiju'', jer samo tako možemo da obezbedimo drugačiju budućnost, veća prava i povratak onih koji to žele - poručio je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić

  • 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas, na skupu Koalicije udruženja izbeglica u Srbiji, da na predstojećim izborima svi izbegli treba da glasaju za Tomislava Nikolića, jer će on, kako je rekao, biti ne samo predsednik svih građana, već i najbolji predsednik za sve Srbe u regionu. 

- Pozivam vas da podržite Tomislava Nikolića i listu ''Pokrenimo Srbiju'', jer samo tako možemo da obezbedimo drugačiju budućnost, veća prava i povratak onih koji to žele. Tako možemo i da garantujemo da ono što vam pripada, imovinu koju su sticali vaši preci, niko ne može da vam otima, jer će država Srbija za to da se bori - poručio je Vučić na skupu u beogradskoj hali "Šumice".

- Hoću da živim u slobodnoj Srbiji, u kojoj neće biti sramota izgovoriti ime krajiško, u kojoj neće biti sramota reći da ste Srbin, u kojoj ćete moći da živite životom dostojnim čoveka -  rekao je Vučić. Predsednik Koalicije udruženja izbeglica u Srbiji Miodrag Linta podsetio je na to da je ta koalicija sa Srpskom naprednom strankom potpisala sporazum o saradnji, jer su jedino naprednjaci pokazali spremnost da podrže temeljne zahteve koalicije.

- Reč je o usvajanju rezolucije o poštovanju ljudskih prava izgnanih i prognanih Srba i drugih oštećenih građana iz bivših jugoslovenskih republika u Skupštini Srbije, i osnivanju fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima - objasnio je Linta.

On je dodao da izbeglice u pokušajima da ostvare svoja prava nisu imale podršku aktuelne vlasti, koja, kako je rekao, "vodi politiku lažnog pomirenja preko leđa prekodrinskih Srba".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA