SKANDALOZAN NATPIS NA AUTOBUSKOJ STANICI U KRAGUJEVCU: Na krovu osvanuo naziv muškog polnog organa! (FOTO)

Na tom mestu nekada je velikim belim slovima pisalo "AS Kragujevac"

  • 12
Printskin: Youtube/Nenad Stanković Printskin: Youtube/Nenad Stanković

Neprimeren natpis osvanuo je na krovu autobuske stanice u Kragujevcu. Građani su bili zgroženi kada su na mestu gde treba da piše "AS Kragujevac", ugledali, verovali ili ne, naziv muškog polnog organa.

 Autobuskoj stanici u Kragujevcu isekli struju, građani trče za prevozom po ulicama! (FOTO)

Sa krova iznad perona glavne autobuske stanice sinoć je uklonjen neprimeren natpis, koji se pojavio u kasnim popodnevnim satima.

Slike sa neprimerenim nazivom autobuske stanice u Kragujevcu, osvanule su i na društvenim mrežama.

Načelnik gradske uprave za komunalne i inspekcijske poslove Andreja Ilić rekao je "da je, za sada, N.N. lice postavilo i uklonilo natpis" i naglasio da je reč o kršenju javnog reda i mira i morala.

- Kada smo pribavili sve saglasnosti da uđem na stanicu kako bi uklonili natpis, došli smo na stanicu, ali je natpis već bio uklonjen - rekao je Ilić.

Glavna autobuska stanica u Kragujevcu od juče ne radi, jer se dosadašnji zakupac firma "Bamiron KG" iselila po dobijanju sudskog rešenja, a novi zakupac pribojsko preduzeće "Janjušević prevoz" se još nije uselilo, ali uverava da će brzo početi sa radom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Autobusi ulaze na perone stanice, bez plaćanja stanične usluge, a građani koji putuju uskraćeni su za dobijanje informacija o polascima, kako sa šaltera tako i putem telefona, a ne mogu da koriste ni toalet, jer je stanični objekat zatvoren.

AGONIJA U KRAGUJEVCU: Autobuska stanica ne radi mesec dana

Glavna autobuska stanica u Kragujevcu nije radila više od godinu i po dana, zbog štrajka radnika "Autosaobraćaja" u čijem je i vlasništvu.

Početkom godine stanica je na tri godine izdata u zakup firmi "Bamiron KG", a jula ove godine, na novom oglasu za izdavanje u zakup, izabrana je firma "Janjušević prevoz".

Drugi oglas za zakupca već zakupljene stanice, objavljen je, jer je, kako je obrazložio stečajni upravnik, "Autosaobraćaj" u međuvremenu promenio status, pa nije u restrukturiranju, već je u stečaju.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrea

    25. septembar 2015 | 17:03

    E ljudi bas umete da nasmejete i oraspolozite.

  • Lala

    25. septembar 2015 | 18:51

    Mala ispravka: muški polni organ se zove "penis", a vulgarno "autobuska stanica"

  • CZV

    25. septembar 2015 | 17:41

    Na koju autobusku stanicu ides..? Na k...c. :D :D :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA