RUDAN TVRDI: SAD i Evropa su godinama nekažnjeno ubijale, Hrvatska je umešana u sirijski rat!

-Tri hiljade tona oružja su tokom 2012. i 2013. godine u Siriju otpremljene sa zagrebačkog aerodroma, a hrvatska vlada nikad građanima nije pružila objašnjenje o toj operaciji - podsetila je Rudanova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Maestro
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srbin

    11. decembar 2015 | 09:32

    Kazu Srbin, kazu Hrvat, kazu Bosnjak i to uceni ljudi. Vjerujem da Bog postoji, jer da ne postoji od ovih "ucenih" bi vec odavno izgubio glavu, pa kako sebi da objasnim osim naravno bozjom voljom..temu o Bogu niko razuemeo nije, a svi su je pogresno implementirali...po potrebi radi interesa! Vidi to, bogomolje u zlatu, vjernici u blatu, ratu i krvi...Kako to, pa zbog ovih o kojima Rudan pise...No posto Bog postoji, u vidu mudrosti, zabrana i sl, napomenuo bih samo neku "ne cini drugome sto ne zelis sebi"! Kako sad izbjeglice dosle? Jedno samo znam KAD JE REAKO OPROSTI IM NE ZNAJU STA RADE...VAZI LI TO I SADA? ZNAJU STA RADE, AL NE ZNAJU DA CE IM SE TO VRACATI I VRACATI...JA JEDNINO ZNAM DA JE OSIM BOGA, DOBAR KOMSIJA, TAJ KOJEG MOGU I KOJI ME MOZE SPASITI...A AKO VAM JE KOMSIJA IZ KALIFORNIJE ONDA NEK VAS SPASAVA PUTEM SKAJPA

  • major Milan Tepic RSK

    29. septembar 2015 | 17:07

    Gospodja Rudan je ponosna na svoj posao i na casne kolege koje iznose istinu . Njeni iskreni stavovi i saznanja pocivaju na argumentima sto Hrvatska u 5o, posto slucajeva nezeli znati a ona druga polovica je nemocna tako da je ona usamljenai tesko ce tu istinu moci da plasira jer su u ta isporucenja oruzja ISIS u Siri upleteni i Amnerika i neke nase komsije poput Federacije BIH. Cestitam gospodji Rudan na hrabrosti podrzavamo njenbe stavove i argumente.

  • miha

    29. septembar 2015 | 09:51

    Svaka njoj cast.Zena ima.mozak koji ne moze da joj ispere ni jedan politicar jer ona zna da se oni bore za vlast.Briga njih za narod unistavanje dobara i pogibiju sirom sveta.Da je takvih vise rata nebi bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA