SVE ZA LEPOTU: Britanska princeza Kejt Midlton u lice ubrizgava pčelinji otrov!

Kraljevsku tajnu otkrila je njena svekrva Kamila i to dva meseca pre kraljevskog venčanja 2011. godine. Ona joj je poklonila prvu kutijicu kremastog otrova koji steže mišiće i briše bore

  • 0

Kraljevsko zategnuto lice Kejt Midlton duguje maski koja je na bazi pčelinjeg otrova. Tajnu vojvotkinje otkrila je njena svekrva Kamila dva meseca pre kraljevskog venčanja.

Umesto da ubrizgava botoks vojvotkinja od Kembridža koristi prirodnu zamenu koja je štipa za obraze i prokrvljuje lice.

Kraljevsku tajnu otkrila je njena svekrva Kamila i to dva meseca pre kraljevskog venčanja 2011. godine. Ona joj je poklonila prvu kutijicu kremastog otrova koji steže mišiće i briše bore, pa žena izgleda do deset godina mlađa.

Kejt Midlton je masku, dvaput dnevno po dvadeset minuta, počela stavljati nekoliko nedelja pre udaje za princa Vilijama.

Kutijica kreme od 50 ml košta oko 190 evra, u teglicu se stavlja samo jedan odsto čistog otrova od pčele, a izrađuje ga i prodaje britanska kozmetičarka.

Zdravije je od botoksa, pa su za njom poludele sestre Kajli i Deni Minog, Viktoria Bekam, Mišel Fajfer i Gvinet Paltrou.

(D. Z. / 24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA