Maloletnici pretukli vozača tramvaja, jer nije hteo da otvori vrata van stanice

Dva momka taksijem pratila tramvaj od Pravnog fakulteta do Cvetkove pijace, kamenovali vozilo i pretukli vozača

  • 0

Vozač tramvaja na liniji 7 M. B. pretučen je juče u Bulevaru kralja Aleksandra jer nije hteo da dvojici mladića otvori vrata vozila van stajališta. Povređeni čovek je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, gde su mu lekari konstatovali povrede glave, a zatim je pušten na kućno lečenje.

Incident se dogodio kada su dvojica momaka, najverovatnije maloletnih, pokušala da uđu u vozilo van stanice. "Večernje novosti" prenose da vozač nije hteo da im otvori vrata, nego je nastavio svoju rutu. Oni su zatim seli u taksi i krenuli za tramvajem. Sustigli su ga kod Cvetkove pijace i gađali ga kamenicama.

Prema rečima dispečara GSP-a, na vozilu su polomljena dva bočna stakla, povređenih putnika nije bilo jer je u vozilu bilo svega nekoliko ljudi. Vozač je izašao van tramvaja, a onda su na njega nasrnuli mladići. Kako nam je rečeno, oni su M. B. bukvalno bacili na zemlju i počeli da ga tuku po glavi.

Srećom, u tom trenutku iz suprotnog smera je naišao drugi tramvaj čiji je vozač priskočio u pomoć kolegi kada je video šta se dešava, a napadači su pobegli u nepoznatom pravcu.

U potrazi za mladićima koji su napali vozača GSP na liniji 7, pomoći će "statični svedoci". Pretpostavlja se da je napad snimila neka od mnogih sigurnosnih kamera koje pokrivaju većinu ulica u ovom delu grada zbog brojnih banaka, pišu "Novosti".

(M. S. / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA