UBICE GA PRATILE I IZREŠETALE ISPED KUĆE: Detalji ubistva koje je potreslo Leskovac!

Zločin se dogodio u noći između petka i subote u Hisarskoj ulici, na stepeništu u neposrednoj blizini nadgrobnih spomenika na Svetoilijskom groblju

  • 3

Milan Cvetković zvani Milanče (34) iz Leskovca ubijen je preksinoć u sačekuši ispred svoje kuće. Na njega je nepoznati napadač, sakriven u obližnjem žbunju, ispalio nekoliko hitaca i pobegao.

UBIJEN IZ PIŠTOLJA U SAČEKUŠI: Napadač ga čekao u žbunju pored kuće!

Zločin se dogodio u noći između petka i subote u Hisarskoj ulici, na stepeništu u neposrednoj blizini nadgrobnih spomenika na Svetoilijskom groblju.

- Napadač ili više njih pratili su Cvetkovića kad je iz centra Leskovca taksijem pošao kući. On je izašao iz vozila i krenuo prema svojoj zgradi, ali kad je došao do trećeg stepenika, iz žbunja su odjeknuli smrtonosni pucnji. Bila je to rafalna paljba - kaže sagovornik iz istrage i dodaje:

- Ubica i njegovi pomagači tačno su znali kretanje žrtve, ali i mesto gde će ga napasti. Znali su gde su postavljene video-kamere. Ubistvo se dogodilo u mrtvom uglu, odnosno na mestu koje kamere nisu mogle da pokriju. Napadači su posle toga pobegli pod okriljem noći.

Kuća Milana Cvetkovića opasana je visokom ogradom i ima ugrađene kamere i reflektore.

Foto-ilustarcija: Telegraf Foto-ilustarcija: Telegraf

- Policija je izvršila uviđaj. Nekoliko ljudi pozvano je na informativni razgovor, istraga je u toku. Naložena je obdukcija, nakon čega će policija izneti više detalja - kažu u MUP.

Cvetković je odranije poznat policiji, a zbog krivičnih dela nasilja i i razbojništva nekoliko puta je osuđivan na zatvorsku kaznu.

- Pola života je proveo po zatvorima zbog tuča i upotrebe vatrenog i hladnog oružja poput mačete, kojom je 2011. ranio četiri osobe, posle čega je dugo bio u bekstvu. Ovo je inače drugi napad na njega u poslednjih šest meseci. Prvi se desio u centru grada, kod Gareteve palate, kad je bio izboden nožem. Važio je za žestokog momka i često se kretao naoružan. I dalje nije poznat motiv ubistva - kaže naš izvor.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Oni koji su bili bliski s pokojnim Cvetkovićem kažu da je za prijatelje bio spreman uvek da pomogne.

- Nije trpeo nepravdu. Brzo se obračunavao s neprijateljima. Za ljude s kojima je bio blizak dao bi i život - tvrde poznanici.

Cvetković je iza sebe ostavio suprugu i dvogodišnjeg sina.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa

    28. septembar 2015 | 22:44

    Sve cesce pucnjave na ulicama su ocigledan dokaz da se devedesete polako vracaju i los rad pravosudja, sudstvo nam je nula a sto je najgore niko nista ne preduzima da se to promeni.

  • Jeretik

    29. septembar 2015 | 08:37

    Ранио 4. особе Мачетом 2011, дуго био у бегству , откуд он на слободи ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA