• 2

SVETSKI STANDARDI U INDUSTRIJI MESA "MATIJEVIĆ": Investicija od 5 miliona evra za novu klanicu!

Ova savremena i tehnološki najopremljenija klanica u Srbiji, čiji standardi će se u Evropi primenjivati tek od 2019. godine, potvrdila je još jednom da red, rad i disciplina, dobri poslovni potezi, kao i dobra organizacija rada moraju dati rezultate

  • 2

Industrija mesa "Matijević" i nemačka firma"BANSS" potpisale su u februaru Ugovor o isporuci i montaži linije za klanje svinja kapaciteta 300 komada na sat, odnosno 2400 komada/8 sati.
Investicija vredna 5 miliona evra je zaokružena i radovi na montaži započeti početkom juna, okončani su u rekordnom roku zahvaljujući efikasnosti izvodjača i radnika industrije mesa "Matijević" .

Klanica je primljena od strane nadležne veterinarske inspekcije bez primedbi i na taj način je i formalno potvrdjeno da su ispunjeni svi veterinarsko sanitarni uslovi za obavljanje ove delatnosti.
Ova savremena i tehnološki najopremljenija klanica u Srbiji, čiji standardi će se u Evropi primenjivati tek od 2019. godine, potvrdila je još jednom da red, rad i disciplina, dobri poslovni potezi, kao i dobra organizacija rada mora dati rezultate.
Prijave protiv tri klanice zbog crvene tečnosti u Dunavu
Foto: Promo

Foto: Promo


Visoko postavljeni standardi u proizvodnji mesa i mesnih preradjevina postignuti su ovakvom investicijom i privreda Srbije treba da bude ponosna na ovakve domaće investitore.
Paralelno sa ovom investicijom, industrija mesa "Matijević" je poslednjih meseci investirala i u stočarsku proizvodnju i izgradnju novih farmi, tako da se ovih dana beleže dobri poslovni rezultati i puštanje u rad potpuno inovirane farme svinja u Banatskom Karlovcu kapaciteta 30 000 tovljenika godišnje.
KRV IZ KLANICE SE IZLILA U DUNAV: Rešena misterija crvene tečnosti! (FOTO)
Planovi ove domaće mesne industrije su da i dalje ulaže u domaću stočarsku proizvodnju prateći potrebe ove klanice koja raspolaže opremom najviših tehnoloških dostignuća u oblasti mesne industrije, kao da i dalje prati svetske standarde u ovoj oblasti na zadovoljstvo kako naših potrošača tako i svih gradjana Srbije.
Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima