VADE ŽIVIM LJUDIMA BUBREGE I OČI: Ispovest bivšeg zarobljenika ISIS-a (VIDEO)

Naime, i ranije se spekulisalo o tome da džihadisti prodaju organe zatvorenika kako bi finansirali svoja delovanja

  • 13

Teroristička organizacija Islamska država nastavlja da šokira ceo svet svojim zverskim postupcima prema ratnim zarobljenicima. Naime, oni su militante podvrgnuli "brutalnoj, krvavoj metodi" i vadili im bubrege i oči.

(VIDEO) OVAKO RUSI DANAS BOMBARDUJU ISLAMSKU DRŽAVU: Procureli snimci uništenih gradova!

Bivši zatvorenik, po imenu Abu Rida, rekao je da islamisti zatvorenike tretiraju kao donatore organa i "banke krvi" za ranjene džihadiste, kojima je potrebna odgovarajuća nega.

Takođe, Abu je dodao da oni zarobljenici koji nisu dovoljno fizički "jaki" da izdrže vađenje organa, podvrgavaju se svakodnevnoj torturi džihadista.

Stanje u zatvorskim ćelijama i među zatvorenicima je svaki dan sve gore, a mučenja su postala sve češća i češća. 

 

Naime, i ranije se spekulisalo o tome da džihadisti prodaju organe zatvorenika kako bi finansirali svoja delovanja. Takođe, tada je u Iraku pronađena masovna grobnica sa više tela sa hiruškim rezovima, kojima su nedostajali bubrezi ili drugi organi.

Teroristička organizacija tvrdi da su ovakve stvari "normalne" jer je sudbina zatvorenika da budu pogubljeni i da su ti organi potrebni drugim ljudima više nego njima.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    1. oktobar 2015 | 12:53

    Sodoma koju treba spaliti da se nebi zlo sirilo.

  • A ono sto je spomenuo

    1. oktobar 2015 | 14:25

    Da ima zatvorenika koji nisu jaki da izdrze vadjenje organa.To je ustvari mislio da su jaki i da bi se verovatno opirali pa da ih treba muciti i oslabiti da se sto manje opiru posto im organe inace vade na zivo.Njima je trosak i treba im novac za citav poduhvat i zahteva visoku opremljne oridnacije a tako im je jednostavnije da rade.Kada i ovako kolju i makariraju ljude to vadjenje oragna im je postalo rutina sta ste mislili kao su to radili nasim civilima na Kosovu isti takvi mosntrumi,vadili su im organe na zivo.Manijaci jedni bolesni treba ih gadjati atomskom bombom da ih zbrisu sa lica planete da ne postoje vise!

  • Vladeta

    1. oktobar 2015 | 12:42

    Nista novo to je radio i sadasnji premijer kosova i metohije to je sigurna para posebno bogatim a trulim olupinama sa zapadne strane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA