JEZIVI DETALJI ZLOČINA NA VRAČARU: Ovo su potresni Fejsbuk statusi MAJKE koja je UBILA BEBU (FOTO)

Na svom Fejsbuk profilu T. L. se najviše žalila na svog muža, za koga je tvrdila da ju je prevario, ali da zlostavljao i nju i bebu

  • 16

Majka koja je osumnjičena da je ugušila svoju osmomesečnu bebu, pre nego što je sebi isekla vene, ukazivala je na svoje probleme mesecima unazad na svom Fejsbuk profilu.

UGUŠILA BEBU JASTUKOM, PA JE DRŽALA NEDELJU DANA NA TERASI? Jezivi detalji u slučaju mrtve bebe na Vračaru

Na svom profilu T. L. se najviše žalila na svog muža, za koga je tvrdila da ju je prevario, ali da zlostavljao i nju i bebu.

TERETIĆE JE ZA TEŠKO UBISTVO? Privedena majka ubijene bebe

U jednom od svojih postova iz juna ove godine, Tanja navodi da ju je muž ostavio "bolesnu i samu sa detetom praznog frižidera".

Podsetimo, T. L. je pre dva dana pronađena na podu stana sa presečenim venama na rukama. Ona je posle ukazane pomoć prebačena u Centralni zatvor u Beogradu, a telo bebe, koja je mrtva pronađena na terasi, poslato je na obdukciju.

Postovi na Fejsbuku su nažalost ukazivali na probleme koje osumnjičena ima, a koje očigledno nije mogla sama da reši.

Pogledajte postove T. L.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    4. oktobar 2015 | 09:24

    Ovakvim formiranim i poremećenim majkama socijalne službe i sudovi dodeljuju decu prilikom razvoda brakova. To je istina na koju ovo društvo ne obraća pažnju. Ja znam slucaj mog druga koji se razveo od supruge narkomanke, tražio je da dete pripadne njenu na staranje ali ništa nije mogao da učini. Socijalna radnica je sve znala ali ona je imala vezu i socijalna radnica je napisala da ipak njoj pripadne dete. Moj drug sada noćima ne spava je ga ona poziva telefonom i govori mu kako je to poslednji pozdrav i da će do zore i ona i dete biti mrtvi. Fala bogu pa je to ostala samo pretnja ali ona često pribegava takvim i sličnim pretnjama a moj drug noćima posle ne spava. I sve to znaju socijalni radnici, drugar je pokazao njene takve SMS poruke i oni ništa. I onda se čudimo što se dešavaju ovakve stvari.

  • Marina <3

    3. oktobar 2015 | 23:35

    Ne mogu da je osudjujem, ubedjena sam da se to slucajno desilo pa je majka od tog soka flipnula i pokusala da se ubije. Gledala sam i ja slike preko fb, slike govore vise od 1000 reci, vidi se da je bas bebu negovala i volela, na svim slikama su nasmejani i srecni.

  • M.M.

    4. oktobar 2015 | 15:33

    Ne mogu da verujem kad neko jos moze da brani ovakvu osobu koja je mogla da ubije svoje dete! Ako je imala sa muzem probleme sta onda... Svi mi imamo neke probleme a ne ubijamo svoje dece ili de dizemo odma na sebe ruku za mene su to kukavice koje neznaju kroz zivot da se bore!!! Imala je problema sa muzem ostavio je nju i bebu gladne ... Pa sta nije otisla da trazi pomoc ili ima majku ili bilo koga a ne ubiti svoju bebu to nikako nemogu da odabravam i da sam na njenoj strani! Treba se boriti kroz zivot!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA