Jovanović: Stvorićemo pristojnu državu

- Građani Srbije žive loše zato što plaćaju cenu nesposobnosti političara od 2006. godine - poručio je kandidat "Preokreta" Čedomir Jovanović

  • 0

Lider LDP-a i predsednički kandidat koalicije "Preokret" Čedomir Jovanović poručio je danas u Rumi da je potrebno započeti ustavnu reformum, ističući da moderna zemlja podrazumeva efikasnu podelu prava i obaveza.

- Moramo da znamo šta je naš zajednički cilj. Mi smo generacija koja od ove zemlje treba da stvori pristojnu državu, sa jasno uređenim pravima i obavezama - rekao je Jovanović.

On je postavio pitanje da li će sremački paori naći svoju sreću, čekajući da se 1.000 evra pretvori u dva agrarna budžeta ili da preko stranke, u koju će ući, dođu do neke lokalne administracije.

- Tako ne možemo da živimo dalje. Velika je naša odgovornost prema onome što je pred nama. Naša obaveza je da se ponašamo drugačije od svih, da krčimo put - dodao je Jovanović.

On je ocenio da građani Srbije žive loše zato što plaćaju cenu nesposobnosti političara i pogrešne politike od 2006. godine, i dodao da Ustav donet te godine više ne brani niko osim lidera DSS-a Vojislava Koštunice.

Jovanović je istakao da je potrebno započeti ustavnu reformu i unaprediti koncept sudske vlasti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA