TETOVAŽA JNA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Žena me je ostavila zbog toga!

Nesrećni Zagrepčanin je rekao da se dva puta rastajao sa ženama koje voli i da je konačno pomislio da je upoznao "treću sreću", ali je onda sve krenulo nizbrdo

  • 9

Zagrepčanina je ostavila žena nakon neuspelih pokušaja da joj objasni zašto ima tetovažu JNA na ramenu, pa se nesrećni čovek obratio novinarki koja piše za rubriku "Ljubav i seks" i odgovara na pitanja čitalaca na hrvatskom portalu 24sata.hr.

10 razloga zbog kojih NIKADA nećete žaliti za JUGOSLAVIJOM!

Kad je ugledala tetovažu na suprugovom ramenu, žena je poludela, urlala na njega i oterala ga. Nikada nije uspeo da joj objasni zašto ima tetovažu. Nesrećni Zagrepčanin je rekao da se dva puta rastajao sa ženama koje voli i da je konačno pomislio da je upoznao "treću sreću", ali onda se dogodila katastrofa, žena koju voli je na njegovom ramenu ugledala tetovažu JNA.

OTVORITE ARHIVE JNA: Porodice nestalih u ratovima u bivšoj Jugoslaviji traže ubrzanje procesa ekshumacije

- Nikako nisam mogao da joj objasnim da nisam nikakva "Jugoslovenčina", već da sam bio pijani klinac koga je društvo nateralo na tetovažu. Imao sam 18 godina, tada smo se svi tetovirali. Nikada mi neće biti jasna njena reakcija - rekao je nesrećni Zagrepčanin.

Novinarka mu je odgovorila da je očigledno da ta veza nije funkcionisala, te da nije našao "treću sreću".

- Ona vas ne razume, a možda ni vama samima nije jasno šta radite sa tom deset godina starom tetovažom. Kako god, njena burna reakcija upućuje samo na jedno. Vaš brak je promašaj i sa takvom osobom ne možete da ostvarite kvalitetnu vezu. Bolje je da to uvidite sada nego kasnije - odgovorila je novinarka na portalu 24sata.hr.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor:24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    5. oktobar 2015 | 11:27

    Ti si to slabo hefto. Zato su otišle. Nema to sa tetovažom veze.

  • Valjevac1308

    5. oktobar 2015 | 13:34

    Da si imao slovo U odmah bi te uzjahale.

  • pa lepo mu je i rekla

    5. oktobar 2015 | 11:47

    budi srecan momce sto su te ostavile. nisu one vredne ni da pomislis na njih. kad budes sreo pravu ljubav, nece ni primetiti tetovazu, a nekmoli sta na njoj pise. totalno trovanje nacionalizmom. a mnogi od nas su rodjeni u sad nepostojecoj drzavi. mozes ti lako prepraviti tetovazu nekim crtezom, ali se upitaj, jesu li te dame vredne bas toliko, da zaboravis svoju mladost, I drugarstvo, koje je nekad bilo ? !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA