NAPALI POLICAJCE: Lopovi iz kuće odneli televizore, monitor, mikrotalasnu pećnicu...

Policajci su osumnjičene nakon izlaska iz kuće primetili i lišili ih slobode, a tom prilikom su dva pripadnika MUP-a zadobila lakše povrede

  • 2

Leskovačka policija uhapsila je S. F. (29) i D. A. (28) iz Leskovca zbog postojanja sumnje da su izvršili tešku krađu, kao i  da su ometali ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova bezbednosti i održavanja javnog reda i mira.

UŽAS U MANASTIRU GDE POČIVA PATRIJARH PAVLE: Lopovi pljačkaju ljude, otimaju novac sa oltara i diluju drogu na svetom mestu!

Osumnjičeni se terete da su tokom noći 2. oktobra u naselju "Slavko Zlatanović" u Leskovcu, izvršili obijanje porodične kuće iz koje su nakon premetačine prisvojili, dva televizora, monitor za kompjuter, mikrotalasnu pećnicu, mikser, električni sekač i drugi alat čija je vrednost procenjena na oko 100.000 dinara.

Službenici policije su osumnjičene nakon izlaska iz kuće primetili i lišili ih slobode, a tom prilikom su dva policajca zadobila lakše povrede.

Sudija za prethodni postupak je osumnjičenima po predlogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Leskovcu, odredio pritvor.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    5. oktobar 2015 | 14:34

    Dajte imena, slike, nisu oni maloletni pa inicijale da dajete

  • Sava

    13. mart 2017 | 14:20

    U Leskovcu i okolini ima puno lopova. U noći 12/13.03.2017. godine, obijena je porodična kuća Janjića u s. Turekovcu, u kojoj trentno niko nije boravio. Lopovi su odneli zamrivač, mašinu za veš, frižider i neutvrđena količina garderobe i sitnih kućnih aparata. Obavešten MUP Leskovac. Lopovi su pripremili teren za sledeću premetačinu jer su neke druge aparate pripremili za iznošenje. Premetačina je izvršena po dojavi jer su lopovi tačno znali gde idu i da u kuđi nema nikoga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA