NEVREME POČINJE, PRETE PLJUSKOVI I GRAD: Vozači, čuvajte se!

- Apelujemo na vozače da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju - navodi se u saopštenju Puteva Srbije

  • 2

Putevi Srbije apelovali su večeras na učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog pljuskova na području Smedereva i Požarevca.

U BLIZINI SRBIJE PADAO GRAD VELIČINE KOKOSOVOG ORAHA: Povređeni ljudi i životinje, razbijena stakla na kolima i kućama (VIDEO)

Prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, oblak koji se iz pravca Grocke premešta ka Smederevu i Požarevcu usloviće jake pljuskove sa grmljavinom i gradom.

- Apelujemo na vozače da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju - navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Grad veličine lešnika padao je popodne u čitavom Smederevu. Oko petnaest minuta je trajala nepogoda, a šteta još nije procenjena.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA