Nastavnica deli đake na naciste i jevreje dok ih uči istoriji!

Nastavnica Emina Živković u Osnovnoj školi "Đura Jakšić" đacima kači kukaste krstove i Davidove zvezde kako bi ih naučila lekciji iz istorije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika srdjan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ada

    26. april 2023 | 13:58

    Roditelji danas ne posvecuju nimalo kvalitetnog vremena deci. Pod tim podrazumevam pravi i otvoren razgovor ili pomoc ako negde zaskripi u ucenju ili druzenju. Dosta njih obraca paznju samo na to da li je neko njihovo dete cusnuo, ogovarao, da li ga je nastavnik popreko pogledao ili nedajboze nesto zamerio. Vecina slepo veruje svojoj deci, nekriticki, ne proverava sta jos neko misli o tome. A deca su snalazljiva. I zlatno dete ume da slaze, znate, ako oseti da time nesto dobija. Postoje i deca koja su previse osetljiva ali cesto zbog toga jer su ih roditelji tako naucili. Zato i nastavnici stradaju, postaju nezainteresovani i za gradivo i za vaspitanje dece. Ruke su om vezane. U ovom slucaju, slazem se da su neka deca posle ovoga mozda malo preterala, jer to deca isto cesto rade. To su najcesce deca takvih roditelja koji im daju za pravo da se tako ophode prema drugima jer i sami to verovatno rade. Znam licno dosta takvih primera. Njihova deca varaju i njih same vrlo cesto. Ja licno ovde vidim samo kreativnost nastavnice za koju pouzdano znam da je odlicna. Znam sigurno da nije imala nikakvu nameru da bude ovako kao sto je opisano u medijima. I zato je problem sto i mediji ne proveravaju svaku vest nego objavljuju sve bez provere. Blatite zenu a gde ce biti vasa odgovornost ako se to pokaze netacnim?

  • Radislav

    25. april 2012 | 01:01

    Jedan nezadovoljni roditelj,jedan dokoni novinar i hajka na neciju glavu.Iz komentara coveka koji je bio ucenik pomenute nastavnice se vidi sve,a profesor informatike(Milan)neka malo vezba kucanje po tastaturi,jer je to osnov njegovog poziva. Siguran sam da je zena OK,i da se samo trudi da deci,i tatinom sinu,priblizi i na svoj nacin pojasni dogadjaje.

  • poludecu vise

    24. april 2012 | 17:55

    jojj majko mila pa da li je to normalno???Ma nema rasprave momentalni otkaz toj gnusobi treba dati.Mi smo kolektivno poludeli svi...neka nam se Gospod smiluje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA