JEZIVE SCENE U NOVOM SADU: Automobilom pregazio dete (8) i POBEGAO!

Osmogodišnji dečak povređen je sinoć oko 19 časova na Detelinari kada je na njega naleteo automobil

  • 8

Osmogodišnji dečak povređen je sinoć oko 19 časova na Detelinari kada je na njega naleteo automobil.

Kako prenosi portal 021.rs, očevici kažu da je dečak pretrčavao raskrsnicu na uglu Kornelija Stankovića i Janka Čmelika na crveno, kada je na njega naleteo automobil.

Vozač je, navodno, pobegao sa lica mesta.

Dečaku je ukazana lekarska pomoć i prevezen je na odeljenje dečije hirurgije.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs / Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milan

    7. oktobar 2015 | 10:34

    ono sto svi znamo da u srbiji ne postoji osnovna kultura voznje,strasno je ko sve sedi za volanom

  • Marko NS

    7. oktobar 2015 | 13:07

    Stanujem u tom kraju.Zaista se vozi suludo a neverovatno je da pola vozača položi vozački ispit a da ne zna da ne sme da zgazi pešaka kad pretrčava ulicu.Prosto to vozačima nije jasno a za to je kriv sistem obuke i polaganja ispita kao i loša kontrola saobraćaja.Nikada kao sada nije bilo lakše položiti vozački ispit niti su kontrole saobraćaja bile slabije. Pokušajte kao novinari da pitate vozače kakve su im obaveze kad vide pešaka da nepropisno prelazi ulicu pa ćete se iznenaditi koliko je neznanje.

  • ns ja

    7. oktobar 2015 | 10:33

    Pešak SME da bude učesnik u saobraćaju čak i kada je potpuno poremećen i mentalno ometen i potpuno nesposoban da rasuđuje, može da bude i totalno alkoholisan, pa i pod teškim narkoticima, a da pri tome uopšte ne mora da ima položen nikakav vozački ispit da bi bio pešak!!! Za pametnog dosta, a za ostale evo još: vi koji upravljate motornim vozilom, onog trenutka KADA STE SELI ZA VOLAN, ste preuzeli i prihvatili potpunu odgovornost za svoje postupke i prihvatili istu da garantujete bezbednost svakom učesniku u saobraćaju, a POGOTOVO PEŠAKU koji je UVEK U PRAVU čak i kada potpuno greši!!! (gore sam objasnio zašto je to moguće) Ako to svakome nije jasno neka pročita ZOBS i APELUJEM na VLASTI da primenjuju odredbe ZOBS i ne podležu izgovorima priučenih vozača!!! Posebnu težinu pri određivanju kazne treba dodati na teret vozaču kada udari dete, (a ostali gorenavedeni primeri pešaka mogu da se uzmu samo kao olakšavajuća okolnost nesavesnom priučenom vozaču ako udari nekog - nikako ga ne oslobađaju odgovornosti!!!)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA