BRUKA: Otkazan humanitarni koncert za žrtve iz "Kontrasta", prodata jedna karta!

Nakon nepunih mesec dana Novosađani su zaboravili tragediju koja je zadesila njihove sugrađane. Nije nam jasno zašto je tako, da li je do stanja u čitavom društvu, poručuju ogorčeni organizatori

  • 4

Humanitarni koncert u spomen na šestoro mladih ljudi nastradalih u diskoteci "Kontrast", koji je trebalo da se održi večeras od 20 časova u Pozorištu mladih, otkazan je jer je do danas prodata samo jedna jedina ulaznica!

Sav prihod od prodatih karata bio je namenjen porodicama poginulih i izgradnji spomen-obeležja žrtvama požara. Nakon nepunih mesec dana Novosađani su zaboravili tragediju koja je zadesila njihove sugrađane, poručuju ogorčeni organizatori koncerta.

- Nevoljno otkazujemo koncert i osećamo se najstrašnije zbog toga, ali šta nam je drugo preostalo - razočaranim glasom kaže Nikola Novaković, predsednik Udruženja građana "Tamburica Janike Balaža", koje je organizovalo koncert.

Novaković ističe da čitava organizatori nemaju reči kojima bi mogli da opišu kako se osećaju zbog samo jedne prodate ulaznice:

- Nije nam jasno zašto je tako, da li je to i do stanja u čitavom društvu... Potrudili smo se da svi čuju za koncert, mediji su nam mnogo pomogli, ali na kraju ništa od svega. Na humanitarnom koncertu trebalo je da nastupe tamburaški orkestar "Vojvođanski tamburaši Janike Balaža", grupa "Apsolutno romantično" i mnogi drugi vokalni i instrumentalni solisti.

Podsećamo, u požaru koji se u noći 1. aprila dogodio u diskoteci "Kontrast" poginuli su Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (26) iz Futoga, Marina Aničić (25) iz Čuruga, Zoran Ignjatović (28) iz Gacka, Marko Pavlović iz Kragujevca (29) i Renato Vuković (21) iz Kikinde.

Novi Sad je, nažalost, prebrzo zaboravio njihova imena.

(Telegraf.rs / Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    24. april 2012 | 19:02

    Uopste nije istina da je bilo obavestenja i reklame za ovaj koncert.

  • Dragana

    24. april 2012 | 23:00

    Ja sam iz NS i nisam do sada cula o ovome a koncert je cista glupost nacin da neki DOBROTVOR zaradi.Ne trebaju nama humanitani koncerti vec odgovorna vlast da do ovoga ne dodje.I molim Vas kome je do pesme u znak secanja na tragediju.Sta zar treba da pevamo i igramo kao da je sve super u znak secanja na poginule u pozaru u diskoteci.Mislim stvarno ima li to smisla???????

  • Dovla

    24. april 2012 | 18:16

    Sigurno je neki "novokomponovani menadzer" sa "megatrend" mozgom smislio genijalnost da cena karte bude koliko pola potrosacke korpe, jer je skupo - fancy.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA