ŠOK: Izboden AMERIČKI HEROJ koji je sprečio teroristički napad! (VIDEO)

Policija je po dolasku na lice mesta taj slučaj tretirala kao ubistvo, pošto su na osnovu težine povreda pretpostavili da Stoun neće preživeti, navodi britanski "Dejli mejl"

  • 5

Američki vojnik Spenser Stone, jedan od trojice Amerikanaca koji je u avgustu sprečio teroristički napad u prepunom brzom vozu za Pariz, danas je izboden nožem u Kaliforniji, javili su američki mediji.

Stoun je napadnut rano jutros po lokalnom vremenu u Sakramentu, kad je pokušao da odbrani prijatelja, a napadač ga je tom prilikom ubo četiri puta u grudni koš.

Napad je bio tako silovit da je policija po dolasku na lice mesta taj slučaj tretirala kao ubistvo, pošto su na osnovu težine povreda pretpostavili da Stoun neće preživeti, navodi britanski "Dejli mejl".

(FOTO) (VIDEO) TERORISTIČKI NAPAD U PARIZU: Američki marinci savladali NAPADAČA IZ MAROKA, dve osobe ranjene!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Stoun je trenutno u stabilnom stanju u bolnici u Sakramentu, saopštio je portparol Američkog ratnog vazduhoplovstva Kristofer Karns.

Stoun (23) i njegova dva prijatelja iz detinjstva, Aleks Skarlatos i Entoni Sedler, obuzdali su u avgustu naoružanog napadača u putničkom vozu koji je vozio za Pariz, zbbog čega su ih odlikovali predsednici Francuske i SAD.

Ovo su američki vojnici koji su sprečili krvoproliće u Parizu! (FOTO)

Američki predsednik Barak Obama je prošlog meseca primio trojicu mladića i pohvalio ih zbog njihove brze reakcije i nazvao ih "onim najboljim što Amerika ima".

Stoun, koji je stacioniran u vazduhoplovnoj bazi Travis u Kaliforniji, bio je lakše povređen u incidentu u vozu, tokom pokušaja razoružavanja napadača.

Pogledajte video:

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Agencije)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tetejac

    8. oktobar 2015 | 20:31

    Heroj ?! Otkud Americi heroj kad ona nikad nije imala heroje

  • топлистанадреалиста

    8. oktobar 2015 | 19:01

    Намјестили му орден и сцену у возу.... пошто је постао склон алкохолу онда су га избушили да не би брбљао и лапрдао о томе!!!

  • lav

    8. oktobar 2015 | 20:06

    Pa ovaj covek je neunistiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA