OTVORIO SE: Dačić bogato častio romske svirače u Leskovcu! (VIDEO)

U čast predsedničkom kandidatu SPS-a Romi zapevali: "Ovo je moja kuća, živeo sam tu, ovo je Srbija, Dačić voli nju". Ministar policije uzvratio podebelim svežnjem novčanica koji mu je dodao savetnik Ivica Tončev

  • 1

Predsednički kandidat SPS-a Ivica Dačić prilikom posete Leskovcu "naleteo je na svirače" ispred zgrade Policijske uprave u ovom gradu koji su ga iznenadili prepevom pesme "Skitnica" Marinka Rokvića, spremljenim samo u njegovu čast.

Naime, dvojica Roma, jedan harmonikaš i jedan tarabukaš, zapevali su sledeće stihove:

"Ovo je moja kuća, živeo sam tu, ovo je Srbija, Dačić voli nju, samo Dačić voli nju", što je ministra policije razvezalo u širok osmeh.

Za džep se odmah mašio Dačićev savetnik Ivica Tončev, koji mu je dao podebeli svežanj novčanica s čije je spoljašnje strane bila "petohiljadarka". Dačić je uzeo novac i njime "zakitio" harmonikaša.

Da se uveri koliko je ostavio ili da proveri da se nije slučajno previše "otvorio", tek, Dačić je još jednom proverio "butkicu" dinara koju je ostavio kao napojnicu.

Pogledajte video:

(I. Mitkovski)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA