ŽENE, RODITE NAM BEBE-DŽIHADISTE: Islamska država ima novi plan kako da pokori Putina i ceo svet! (VIDEO)

Majke će morati, prema savetima Islamske države, da uče svoje sinove da se igraju plastičnim pištoljima, pa je na ovaj način njihova uloga u odrastanju deteta najbitnija. Zato se džihadisti trude da utiču na majke na raznorazne načine, a jedan od njih je i članak "Ženina uloga u džihadu"

  • 18

Islamska država je isplanirala kako da u bliskoj budućnosti proširi svoj kalifat koji su proglasili na Bliskom istoku. Oni su rešili da porade na povećanju broja stanovnika, a na taj način će deca koja se rode automatski postati borci koji su odgajani od malena da se ponašaju kao džihadisti.

PUTINOVE NEMILOSRDNE UBICE KREĆU NA DŽIHADISTE: Ruski predsednik na ISIS šalje ELITNU VOJSKU! (FOTO) (VIDEO)

Oni stalno objašnjavaju koliku odgovornost imaju borci Islamske države i njihove supruge da produže svoju vrstu. U prvi plan su stavljeni vrtići i pedijatrijske ustanove koje stalno propagiraju kako je bitno da se u budućnosti dogodi "bejbi bum".

Ranije ove godine, objavljen je i propragadni video u kojem doktor Tarek Kamlehan, australijski pedijatar koji se pridružio Islamskoj državi, objašnjava koliko je dobar "sistem koji sprovode" i poziva druge medicinske stručnjake da im se pridruže.

Printskrin: Youtube/Vocativ Printskrin: Youtube/Vocativ

- Islamska država veruje da što više ljudi bude odgajano u skladu sa njihovom ideologijom biće privrženije ostvarivanju zacrtanog cilja - rekao je Klinton Vats sa jednog američkog instituta koji se bavi spoljnom politikom.

Islamska država će se truditi da nametne svoje ideološke stavove majkama. Tako je, na primer, carski rez zabranjen, jer može da ugrozi buduću reprodukciju.

Printskrin: Youtube/Vocativ Printskrin: Youtube/Vocativ

Majke će morati, prema savetima Islamske države, da uče svoje sinove da se igraju plastičnim pištoljima, pa je na ovaj način njihova uloga u odrastanju deteta najbitnija. Zato se džihadisti trude da utiču na majke na raznorazne načine, a jedan od njih je i članak "Ženina uloga u džihadu".

Međutim, postoji jedan problem. Islamskoj državi su neophodne bolnice i odgovarajuća medicinska oprema. Oni imaju problem sa održavanjem zdravstvenih ustanova, kao i sa radnom snagom.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: FoxNews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA