NEDELJNIK NAPUNIO TRI GODINE: Evo ko je sve bio na rođendanskom SLAVLJU (FOTO)

Više od hiljadu zvanica uveličalo je proslavu, a slavljenici su najavili specijalni dodatak uz Nedeljnik, svakog drugog četvrtka, čuveni list Njujork Tajms na srpskom jeziku

  • 0

Treći rođendan Nedeljnika i pokretanje Njujork tajmsa na srpskom jeziku, koji će se jednom mesečno poklanjati uz Nedeljnik, proslavljeni su u sredu uveče, 7. oktobra, u "Mikser hausu", uz prisustvo više od hiljadu zvanica iz različitih sfera društvenog života Srbije.

Baš kao što je Nedeljnik oduvek bio otvoren za sve, bez obzira na stranačku, ideološku ili bilo kakvu pripadnost i orijentaciju, tako su i vrata Miksera na proslavi nedeljnika bila otvorena - za sve, zbog čega smo i nakon uspešne proslave dobijali mnogobrojne čestitke i komentare da je ova proslava bila kao i naš magazin - jedina u Srbiji koja može da "spoji nespojivo".

The New York Times International Report, prvi mesečnik najuglednijeg lista na svetu, izlaziće svakog drugog četvrtka uz primerak Nedeljnika, kao besplatan dodatak svim čitaocima, na najmanje 28 strana, u tiražu od 20.000 primeraka.

- To je izbor najboljih tekstova iz Njujork Tajmsa - oni imaju 1.100 novinara, 440 fotografa i pedesetak dopisništava širom sveta - rekao je Veljko lalić, glavni urednik Nedeljnika.

Foto: Nedeljnik/Igor Pavićević Foto: Nedeljnik/Igor Pavićević

Na rođendanu Nedeljnika okupili su se sadašnji ministri Bratislav Gašić, Nebojša Stefanović, Vanja Udovičić i Aleksandar Antić, kao i bivši ministri Saša Radulović, Dragan Šutanovac, Vuk Jeremić.

Na proslavi trećeg rođendana Nedeljnika bili su i mnogo važni biznismeni, od Miroslava Miškovića i Nikole Petrovića, do Andreja Jovanovića.

Slavlje su uveličali i Veselin Jevrosimović, Branislav Grujić, Maja Piščević, Milka Forcan, Teodor Kirjaku, Srđan Šaper, Ivan Stanković, kao i ljudi iz svih vodećih marketinških aencija, distributera, štampara, predstavnici stranih ambasada i delegacija.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

U Mikseru su se družili i Predrag Saša Danilović, Ljubiša Ristić, profesori Leon Kojen, Nebojša Pijkić, Žarko Trebješanin, Dragan Bjelogrlić, Branislav Lečić, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Katarina Radivojević, reditelj Srđan Dragojević, Zoran Kesić i redakcija Njuz.net...

Nedeljnik je, ipak, najradosniji đto su promociji prisustvovali, u punom sastavu, direktori i glavni urednici gotovo svih medija u Srbiji.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Na proslavi je nastupala Milena Stanišić, najbolja harfistkinja Srbije kao i Blues duet - Nenad Mr. Swagger Zlatanović i Pera Joe. Nakon toga goste je zabavljao DJ Branko Rosić, zamenik glavnom urednika Nedeljnika.

Program je vodila koleginica Sanja Radan.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA