• 2

EVO KAKO DA POŠALJETE TELEGRAM IZ INOSTRANSTVA U SRBIJU: Od danas ovo možete da uradite LAKO I BRZO! (FOTO)

Ako živite u inostranstvu, a treba da nekome u Srbiji čestitate rođendan, venčanje, diplomiranje, maturiranje, rođenje deteta, praznik, ali i ako treba da izjavite saučešće, ovo preko sajta Telegram.rs možete obaviti u samo tri koraka

  • 2

Telegrami su ponovo u modi! Novi sajt Telegram.rs, od sada vam omogućava da preko interneta pošaljete telegram bilo kome, bilo gde, i to samo u tri koraka.
PONOVO U MODI: Srbi obožavaju da šalju telegrame!

Telegrame iz Srbije moguće je poslati bilo kome u našoj zemlji, dok je slanje istih ka Srbiji moguće iz bilo koje strane zemlje.
Ako živite u inostranstvu a treba da nekome u Srbiji čestitate rođendan, venčanje, diplomiranje, maturiranje, rođenje deteta, ali i ako treba da izjavite saučešće, ovo možete preko Telegram.rs obaviti u samo tri koraka.
Evo kako da pošaljete telegram iz inostranstva u Srbiju:
Kada odete na sajt Telegram.rs, na prvoj strani se unose lični podaci, odnosno podaci primaoca telegrama. Neophodno je uneti sopstveno ime, prezime, e-mail adresu, mobilni telefon i naravno tekst telegrama, kao i ime, prezime, adresu, grad i mobilni telefon osobe koja prima pismo.
Printskrin: telegram.rs

Printskrin: telegram.rs


Nakon što su sva polja popunjena i štiklirano je polje “Prihvatam uslove korišćenje”, klikom na dugme “Izaberi sliku” otvara se novi prozor na kojem je potrebno odabrati željenu sliku telegrama. Na raspolaganju je više od 30 različitih fotografija, u zavisnosti od događaja zbog kojeg šaljete telegram (rođendan, rođenje deteta, čestitanje nekog praznika ili izjavljivanje saučešća).
Odabir fotografije je pretposlednji korak u slanju telegrama putem interneta.
Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević


Jedina stvar koju je još neophodno uraditi jeste odabrati način plaćanja. Slanje telegrama je moguće platiti putem mobilnog telefona, karticom ili PayPal servisom, a cena iznosi 360 dinara.
Telegram putem internet možete poslati klikom na ovaj link!
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima